Aktywne Wpisy

sandilinka +36
Mamy 2024 rok, a ciągle wiele osób używa buracko - peerelowskiego określenia "pasek wypłaty". Uświadomię was mentalne dziady: w normalnych pracach dostaje się wynagrodzenie na konto i nikt o żadnych paskach nie słyszał, nikomu do niczego nie są one potrzebne.
#oswiadczenie #praca #pracbaza
#oswiadczenie #praca #pracbaza

Lewusx +49

Wyjechalismy i niestety, drogi biale, a zakret na zakrecie. Jakies 500 metrow za tablica z nazwa miejscowosci, w ktorej urzedowalismy, wpadlismy w poslizg... Samochod rzuca w prawo, lewo, zero panowania i tak powoli sie staczamy w strone rowu, slow motion, rachunek sumienia i zycie przed oczami... Jeb! (wyszlo na to, ze zrobilismy sobie wypad za miasto, hehe) Zatrzymalismy sie w rowie, maska do dolu. Nic nam sie wielkiego nie stalo, tylko szarpniecie, jednak drzwi otworzyc nie moglam, z wyjsciem mielismy problem, no ale jakos wyszlismy na droge... Zakladamy kamizelki, ja troche (╯︵╰,) niebieski wyciaga telefon, cos grzebie, kombinuje, cieszac sie. Pytam go, o co chodzi, a on
Ostatecznie przyjechali znajomi, niebieski, który wypił siedział z przodu i instruował różową, która prowadziła, a 2 osoby zabrały się z laweciarzem.
Komentarz usunięty przez autora
@izawoj: dobrze, że jesteście cali :)
" nie drzeć na ciebie mordy, że mu r--------ś samochód"... Skad ta pewnosc?
@pedros92: ja zwyczajnie nie kumam po co na siebie krzyczeć, ale widocznie Ty lubisz sprawy krzykiem załatwiać... Twój wybór, nie mój i nie mojego niebieskiego, którego docenia sie mocniej czytajac takie komentarze... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@izawoj: już słyszę ten babski pisk, zamknięte oczy i modlitwy do św. Antoniego podczas gdy auto nieuchronnie zbliża się do rowu z prędkością 10 km/h ( ͡° ͜ʖ ͡°)