Aktywne Wpisy

lubie-sernik +10
Czy o godz. 04:53 można prowadzić ciekawą dyskusje na portalu wykop.pl?
Wydaje mi się, że nie
Wydaje mi się, że nie

Umeraczyk +5
Coś niedobrego dzieje się ostatnio ze mną, a dowodem jest to, że wszyscy pytają czy coś mi jest bo jestem inny niż zawsze, a ja czuję się odklejony ale to tak potężnie, że często opóźnienie sekundowe do każdej czynności mam albo jak ktoś coś do mnie mówi to najpierw słyszę jak przez wodę i dopiero po chwili mój mózg jest w stanie przeanalizować słowa

Udało mi się zdać prawko normalnie, ale po tym mało jeździłem, a od jakiegoś 1,5 roku wcale. Kompletnie się do tego nie nadaje, nie mam do tego wyobraźni, nawet jeżdżąc w swoim mieście, często nie wiedziałem jak mam jechać by dojechać najkrótszą drogą z punktu A do B. Ktoś może przez takie coś przechodził? :P
___
#prawojazdy #samochody #gorzkiezale #feels
nie no, żartuję oczywiście, może rzeczywiście nie będzie tak źle jak włożę w to trochę wysiłku :)
Jeździj jak elka, spokojnie po woli, p-----l to, że odrobinę spowalniasz ruch, żyłka nikomu w dupie nie pęknie, jeśli dojadą odrobinę dłużej do celu.
Też nie lubiłem nigdy jeździć. raczej nie miałem z tym problemów większych, ale po prostu nie lubiłem.
Polubiłem dosyć szybko gdy kupiłem swoje własne auto. Bardziej jednak lubię jechać na fotelu pasażera, gdy prowadzi ktoś do kogo mam zaufanie (ja wtedy pobawię się telefonem, pooglądam okolicę).
Sam wolę jechać gdy jest większy dystans (>200km) bo zaoszczędzam wtedy trochę czasu i się nie nudzę.
egzamin i lekcje, to kropla w morzu potrzeb
jeden, żeby zostać kierowcą potrzebuje 1000 kilometrów, inny 10000. Wsiadaj do auta i kręć kilometry.