Aktywne Wpisy
RobieZdrowaZupke +95
U mnie w domu się zawsze jadło majonez Winiary i myślałem, że ludzie sobie robią jaja z tym, że Kielecki smakuje jak ocet, lub przynajmniej przesadzają, bo gdzie bym nie jadł jakiegoś majonezu poza domem w burgerach czy w sałatkach to zawsze smakował tak samo. Pierwszy raz zjadłem kielecki jakoś rok temu i muszę przyznać, że ludzie nie przesadzają ani trochę xD
To gówno smakuje i #!$%@? octem. Nie wiem jak można
To gówno smakuje i #!$%@? octem. Nie wiem jak można
uzytkownik2560 +75
Dlatego #sprzedam #ksiazki pokazane na obrazku. Większość czytana od 0 do 2 razy. Stan od dobrego po idealny. Dla wątpiących mogę udzielić mini recenzji, o ile daną książkę przeczytałem.
KAŻDĄ KSIĄŻKĘ SPRZEDAM ZA 60% JEJ CENY OKŁADKOWEJ!
Tutaj zdjęcia wszystkich książek.
Mile widziany odbiór osobisty w Warszawie.
#programowanie #java #javascript #python #gielda
Perełki programowania to tak jakby porządny wstęp do programowania ogólnie. Tutaj masz foto "pleców" z opisem: http://i.imgur.com/50zifbN.jpg
@QuDos: ok! ;)
@Stramekz: 69*0,6=41
Polecam wejść do albumu, tam są okładki wszystkich książek wraz z cenami, wtedy można szybko wyliczyć ;)
"JavaScript. Programowanie obiektowe" od 2012 roku mocno się zdezaktualizowała?
Myślałem nad wzięciem "Algorytmy, struktury danych i techniki programowania", ale za 60% ceny okładkowej to chyba nie jest mi tak pilnie potrzebna.
@mk321: #gamedevordie czyli tworzenie gier w Unity3D przy pomocy języka C#
Nie mam pojęcia, czy "JavaScript. Programowanie obiektowe" od 2012 roku mocno się zdezaktualizowała. Wątpię z tego względu, że programowanie obiektowe samo w sobie raczej się nie starzeje.
Co do algorytmów, 20zł to raczej niewiele