Aktywne Wpisy
kryspin_69 +141
Równy rok po przeszczepie włosów u Pana dr Serkana, koszt 3350Euro metodą DHI #zakola #finasteryd #lysienie #przeszczepwlosow
Larsberg +156
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
Musisz patrzeć jak chłop z dwoma dzieciakami w 20letniej kurtce odkłada ser, żeby do chleba dokupić trochę więcej szynki, a za chwilę kto inny p----------a 238,98 cbl na fajerwerki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@976497: Oczywiście aby stwierdzić jak jest "zwykle", spędziłeś kilka lat życia na objechaniu całej Polski i wypytaniu tysięcy Polaków, z czego potem wyciągnąłeś statystyki i wiesz, że bieda z powodu bycia życiową niedorajdą i z własnej winy występuje rzadziej niż bieda z powodu jakiegoś nieszczęśliwego wypadku?
No tak, oczywiście, panie jasnowidzu. Typowy wykopek zawsze ma ludzi ubogich wyłącznie za osiedlową patologię, bandytów i złodziei, wśród który musi wychować się kolejne pokolenie „Sebixów”, hehe. Prawda jest natomiast taka, że ojciec, który w dwudziestoletniej kurtce przychodzi do sklepu z dziećmi
@JohnFairPlay: Jeżeli gość był ubrany w "20 letnią kurtkę" to znaczy, że już jakiś czas mu się nie powodzi... Poza tym podstawą jest odkładanie "na czarną godzinę". O ile to oczywiście możliwe bo przy naszych zarobkach wiele osób ma z tym ogromny problem.
@JohnFairPlay: Równie dobrze można powiedzieć, że Ci wcześniejsi p------------ą kasę na szynkę. Nie widzę różnicy w zakupie fajerwerk i sera oraz dlaczego to pierwsze nazywane jest p--------------m. Towar jak towar.
Komentarz usunięty przez autora
bordo
wybierz jedno
@bloodsoul: Socjalizm jest taki dobry w założeniach.
@ZAPACH_STARCA: Co byś zrobił jakby Ciebie biedołaki męczył o podział sztejka?
dlatego nie czaje po co robic dzieciaki jak nie stac, zeby chociaz godnie, nie liczac ciagle grosz do grosza zyc ?
Szkoda ze twoi rodzice nie byli tacy madrzy
Ja tego nie musiałem robić, bo inni to zrobili za mnie. Chodzi o to, że ważniejsza jest socjalizacja, kontakty, niż inteligencja. W piwnicy, spędzając czas na nauce, człowiek się po prostu niczego nie dorobi, a i życie (doświadczenie różnych rzeczy, nawet błędów) go ominie.
Ale niektórym to pasuje (na przykład mi).