@metroboomin: nie każdy jest takim prosem jak ty. Może nie grałem wcześniej w 1.6 albo source? Może gram nie dużo? Myślisz, że każdy z palcem w rzyci może wbić globala czy suprema bo tobie się udało? To albo niska samoocena, albo (co moim zdaniem prawdopodobniejsze) wrodzona skłonność do pokazywania swojej pseudo wyższości nad innymi.
@metroboomin: Ja gram od wakacji poprzedniego roku. Myślę, że znalazłoby się wiele wytłumaczeń zaistniałej sytuacji, dlaczego masz wyższą rangę. Ale jakoś nie odczuwam potrzeby zabłyśnięcia jaki to jestem dobry czy poszkodowany.
@CeZ_: Gdybym grał dla beki to wybrałbym sobie Battlefieda czy COD'a, a nie grę która jest jednym z najpopularniejszych dziedzin esportu, przez co człowiek wyrabia sobie o niej nieco poważniejsze zdanie niż o dwóch powyższych tytułach. Mimo że jest to gra teoretycznie czysto skillowa- wyłącznie przewaga jednego gracza nad drugim- mimo szczerych chęci i kilkuset spędzonych godzin wciąż natrafiam na przeszkody nie do przeskoczenia, niezależne ode mnie, które burzą teorię
@Trustm3: żadna gra sieciowa nie jest nigdy czysto skillowa, chyba że grasz tylko na lanie w identycznych warunkach jak kazdy, na identycznym sprzęcie itd itd
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link