Aktywne Wpisy

dan-ok +802
Stare- znałem. Karyna Adele zrzuca wagę, robi sie na bóstwo i zostawia wieloletniego męża (z dzieckiem) na rzecz czarnoskórego władcy serc z którym ma budować przyszłość. Po czasie wychodzi ze czarny jegomość pruje inne na boku+ opłaca kochanki i ich rachunki z konta Adele xD.
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
źródło: 000LBJDBR8R8VNOH-C124
Pobierz
HardWax +190

Wytłumaczcie: jak to jest z tym świętym mikołajem?
Przecież to logiczne jest, że mikołaj przynosi #prezenty 6 grudnia a dzieciątko/aniołek/gwiazdor 24 grudnia...
A w większości polski dwa razy mikołaj?! Jak to tłumaczycie? Że jest taki hojny i wpada do was dwa razy?
U mnie w domu mówimy dzieciątko (częściej) lub aniołek (rzadziej)
#polska #swieta #mikolajki #bozenarodzenie #wigilia
źródło: comment_u36jMhRVCpzDV1eClK5HLfr3tDagtCsH.jpg
Pobierz@Deba:
6 grudnia mikołajki - prezent od rodziców.
Komentarz usunięty przez autora
Wyobrażam sobie jak noworodek, z nieodciętą pępowiną podrzuca pudełka pod choinke i spierdziela na czworaka przez drzwi balkonowe.
Zresztą u mnie się wychodzi na dwór.
jest jeszcze jakieś określenie?
@B_P_R_D: jakie KARWA "Dzieciątko", to że u ciebie gdzieś tam mówią "dzieciątko" to nie znaczy że tak jest xDDD #alekisne