Aktywne Wpisy
WolfSky +450
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Korsir +90
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
Różowy ma śmiertelnego focha, bo się cały dzień i wczoraj noc trochę martwiłem o nią, a ona przecież nie jest moją własnością i może sobie robić co chce i c--j mnie do tego.
Świetnie.
Wczoraj jechała do koleżanek, miała zadzwonić jak dojedzie (bo mieszkają trochę na zadupiu i się bałem o nią), nie zadzwoniła. Widziałem potem snapy, więc okej, żyje, luz.
Wieczorem napisała "dobranoc" i że jest dziwnie trochę, ale jak się zacząłem dopytywać o co chodzi to tylko "daj mi spokój", "jestem zmęczona", "idę spać" etc.
Ech.
<od razu zaznaczam, że klasyczny BnB (bolec na...) to nie miał miejsca, bo wiem gdzie i do kogo pojechała.
Enyłej.
Dziś miała przyjechać do mnie do stolicy i tam jakieś zakupy miała zrobić, a ja po pracy miałem dołączyć i byśmy sobie wrócili.
Do godziny 14:00 nie dawała znaku życia, ani sms, ani nie odbierała, a mi trochę się robiło przykro, że takie zlewy na mnie puszcza.
W końcu odebrała, pytam się gdzie jest, mówi "w pociągu". Łot? Czemu nie poczekałaś? "tak wyszło".
Moje wkurzenie sięgnęło zenitu, pytałem o co chodzi, a ona krótko, że nie może gadać i narqqq.
Potem piszę co się stało, w odpowiedzi dostałem, że jest zmęczona, musi pomóc w domu i w ogóle żebym dał spokój i żebym nie zaczynał awantury (no naprawdę...)
Świeta kuhwa. Magiczny czas.
Nie ogarniam. Nic nie zrobiłem, a dostałem po dupie ( ͡° ʖ̯ ͡°) Tym bardziej, że od razu cały dzień z-----y, bo tyle planów i nic nei wyszło...
#logikarozowychpaskow #feels #gorzkiezale #smutnomi
Z wziętych z d--y statystyk to właśnie gdy niebieski wie gdzie i do kogo jego dziewczyna jedzie znajduje bolca na boku ( ͡º ͜ʖ͡º)
@seeksoul: brzmi jak choroba psychiczna (jej). Sugeruje odpuscic.
@Ralfralf: e tam, na moje oko 20-30%, nie wiecej. Jest duzo normalnych kobiet
@dzieju41: moze u gimnazjalistek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie mowie, ze to cos niezwyklego, ale nie przesadzajcie panowie w druga strone
@dzieju41: focha tak, ale nie takie odpaly jak opisane wyzej :P
Komentarz usunięty przez autora