Wpis z mikrobloga

Pięknie k---a, pięknie.
Różowy ma śmiertelnego focha, bo się cały dzień i wczoraj noc trochę martwiłem o nią, a ona przecież nie jest moją własnością i może sobie robić co chce i c--j mnie do tego.
Świetnie.
Wczoraj jechała do koleżanek, miała zadzwonić jak dojedzie (bo mieszkają trochę na zadupiu i się bałem o nią), nie zadzwoniła. Widziałem potem snapy, więc okej, żyje, luz.
Wieczorem napisała "dobranoc" i że jest dziwnie trochę, ale jak się zacząłem dopytywać o co chodzi to tylko "daj mi spokój", "jestem zmęczona", "idę spać" etc.
Ech.
<od razu zaznaczam, że klasyczny BnB (bolec na...) to nie miał miejsca, bo wiem gdzie i do kogo pojechała.
Enyłej.

Dziś miała przyjechać do mnie do stolicy i tam jakieś zakupy miała zrobić, a ja po pracy miałem dołączyć i byśmy sobie wrócili.
Do godziny 14:00 nie dawała znaku życia, ani sms, ani nie odbierała, a mi trochę się robiło przykro, że takie zlewy na mnie puszcza.

W końcu odebrała, pytam się gdzie jest, mówi "w pociągu". Łot? Czemu nie poczekałaś? "tak wyszło".
Moje wkurzenie sięgnęło zenitu, pytałem o co chodzi, a ona krótko, że nie może gadać i narqqq.

Potem piszę co się stało, w odpowiedzi dostałem, że jest zmęczona, musi pomóc w domu i w ogóle żebym dał spokój i żebym nie zaczynał awantury (no naprawdę...)

Świeta kuhwa. Magiczny czas.
Nie ogarniam. Nic nie zrobiłem, a dostałem po dupie ( ͡° ʖ̯ ͡°) Tym bardziej, że od razu cały dzień z-----y, bo tyle planów i nic nei wyszło...

#logikarozowychpaskow #feels #gorzkiezale #smutnomi
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@seeksoul:

BnB (bolec na...) to nie miał miejsca, bo wiem gdzie i do kogo pojechała.

Z wziętych z d--y statystyk to właśnie gdy niebieski wie gdzie i do kogo jego dziewczyna jedzie znajduje bolca na boku ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 8
@seeksoul: czlowieku nie ogarniesz tego. to jest rozowy. powodow moze byc miliard: od okresu przez zlamany paznokiec i BnB konczac na zaleceniu psiapsiolki. olej to w chooj i zacznij ja traktowac jak ona Ciebie. szybko sie zweryfikuje Wasz zwiazek.
  • Odpowiedz
@seeksoul: właśnie takie akcje mnie wykończyły - jestem od pół roku sam i przyznam, że nie ciągnie mnie do szukania nowego różowego. trzymam za Ciebie kciuki i nie daj się zwariować!
  • Odpowiedz
@seeksoul: No, martwisz się, wkładasz swój cenny czas a potem tylko słyszysz "Co cię to obchodzi?" Albo "Od kiedy się mną interesujesz?" XDD Baby to chuje
  • Odpowiedz
@edgar_k: no nie wiem, ja trafiłem na jedną niezdiagnozowaną (nie chciała powiedzieć) i jedną zdiagnozowaną (borderline) która mnie zaorała że ojejku. odechciało mi się szukać następnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@czerwone_paznokcie: Ale kiedy na przestrzeni kilku miesięcy widzieli się raptem kilka razy, bo ona studiuje daleko od niego i po prawie chyba już 3 latach związku, jeśli dobrze liczę, to zachowanie jest choćby w lekkim stopniu bardzoNIEhalo.
  • Odpowiedz