Wpis z mikrobloga

Macie tak czasem, że samochód jadący przed wami jedzie w bardzo dziwny sposób (od pobocza do środka jezdni), myślicie, że ktoś nawalony, wyprzedzacie żeby zobaczyć kto jedzie, spowolnić dziada i zadzwonić na policję po czym widzicie, że to tylko #rozowypasek ze strachem w oczach z twarzą przyklejoną do przedniej szyby? Bo ja tak miałem dzisiaj ( ͡º ͜ʖ͡º)

#polskiedrogi #rozowepaski
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@w_rzeczy_samej: typie, odpowiedz sobie sam, kto jest bardziej niebezpieczny na drodze - osoba, ktora wyprzedza, czy osoba, ktora jedzie po pijaku? wsiadziesz kiedys za kolko to zrozumiesz, ze wyprzedzanie to normlny manewr na drodze, a nie akcja mission imposible.
  • Odpowiedz
@puyol_619: @Usurper: Nom, ale jak nie jest n------a to będziecie mu/jej zawracać dupę, hamować "ja dzwonię na bagiety bo pan jeździsz jak pijany" i marnować czas. Ostrzegam tylko, bo n------y nie jeżdżę ale jak mi się nie chcę to pływam po całym pasie, bo lubię. Jak mi który drogę będzie zastawiał, czas marnował, obrażał i jeszcze na policję będzie chciał dzwonić, to zgodnie z prawem do obrony mojej
  • Odpowiedz
@Usurper: k---a, one nie potrafią jeździć w 99 % przypadków. Lewy kierunek, skręca w prawo... Albo hamuje k---a na obwodnicy zmienia pas i w połowie szerokości auta daje kierunek... A ty się zastanawiaj co matrona miała na myśli
  • Odpowiedz