@PLzuberPL: hah, weź sobie odpal tank inspectora i sobie porównaj oba czołgi. Jedyne co ma lepsze to przedni pancerz wieży przy czym i tak nie robi to wielkiej różnicy bo oba czołgi mają wielkiego grzyba. Cała reszta, szczególnie to co w medzie najważniejsze czyli mobilność i celność jest o wiele gorsze.
@PLzuberPL: Tego T95 oprócz przejazdu na treningówce nie wyciągałem z garażu ale porównując mobilność i skupianie z M60 to różnica jak między niebem a ziemią.
Witam, mam takie pytanie. Czy według was jest możliwe dojeżdżać rowerem do pracy 11 km rowerem? Droga Miasteczko-wioska. Praca od 7-15 więc w sumie spoko jak na rower. Ewentualnie jakiś elektryczny DOBRY rower? Poleci ktoś coś? #rower #rowery
#wot
źródło: comment_lZ5zuzbvBrZCpCipphLgUCuR0745QM5B.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@PLzuberPL: dzięki, wziąłem 907 bo jeszcze nie miałem
@PLzuberPL: a niby jak może się grać jednym z najgorszych medów na X tierze? Nawet M60 jest od niego znacznie lepszy :D
Jedyne co ma lepsze to przedni pancerz wieży przy czym i tak nie robi to wielkiej różnicy bo oba czołgi mają wielkiego grzyba. Cała reszta, szczególnie to co w medzie najważniejsze czyli mobilność i celność jest o wiele gorsze.