@pris00ner: jak mogę omijać jak wyświetla się na mirko i patrzę na to?
Taguję dla dobra społeczności. Żeby jak ktoś wrzuca, to zastanowił się czy już było. Jak oglądasz kwejka i po tygodniu nadal widzisz ten obrazek i przychodzi ci do głowy pomysł: "o, wrzucę to na mirko, będzie beka". To pomyśl czy może czasem już nie było.
Z tym konkretnym wpisem już się nic nie da zrobić. Ale kolejne mogą
@pris00ner: chciałaś tagować duplikaty? xD Jak chciałaś otagować? #juzbyloalewrzucamkolejnyraz? To że nie otagowałaś w ogóle, to inna sprawa i przewinienie, i na to przymknąłem oko. Ale jakbyś przejrzała powiązane tagi, to być zobaczyła, że duplikat.
A skąd wzięłaś obrazek? Sama go zrobiłaś? Nie. Jak wzięłaś z kwejka, to trzeba było się zastanowić ile czasu on tam wisi i że pewnie już dawno był. Jak wzięłaś z innego wpisu na mirko,
@pris00ner: właśnie, o to chodzi. Nie chciało się. Przed wrzuceniem śmiesznego obrazu trzeba się trochę wysilić, żeby był wartościowy. Walczymy z lenistwem.
@Cutler777: Dobrze, ze jesteście na straży duplikatów, az strach pomysleć, ze bez was przebywanie tu nie daj Boże mogłoby być przyjemne.
Taguję dla dobra społeczności. Żeby jak ktoś wrzuca, to zastanowił się czy już było. Jak oglądasz kwejka i po tygodniu nadal widzisz ten obrazek i przychodzi ci do głowy pomysł: "o, wrzucę to na mirko, będzie beka". To pomyśl czy może czasem już nie było.
Z tym konkretnym wpisem już się nic nie da zrobić. Ale kolejne mogą
Komentarz usunięty przez autora
To że nie otagowałaś w ogóle, to inna sprawa i przewinienie, i na to przymknąłem oko. Ale jakbyś przejrzała powiązane tagi, to być zobaczyła, że duplikat.
A skąd wzięłaś obrazek? Sama go zrobiłaś? Nie. Jak wzięłaś z kwejka, to trzeba było się zastanowić ile czasu on tam wisi i że pewnie już dawno był. Jak wzięłaś z innego wpisu na mirko,