Aktywne Wpisy
szybki-jezyk +531
#mikromodlitwa #mirkomodlitwa
Proszę Was wszystkich o modlitwę za mnie i moją żonę. O dar potomstwa. Leczenie nie przynosi rezultatów, jestem załamany
Proszę Was wszystkich o modlitwę za mnie i moją żonę. O dar potomstwa. Leczenie nie przynosi rezultatów, jestem załamany
wykoko +61
Też macie wrażenie że w latach '90 owczarek niemiecki to był "podstawowy" pies a teraz już nigdzie ich nie widać?
#psy #przemysleniazdupy
#psy #przemysleniazdupy
Mam nadzieję, że będzie dużo komisji śledczych, dużo postępowań w prokuraturze przeciwko tym aparatczykom, którzy myśleli, że są bezkarni (np. Bury) i absolutnie dla ludzi układu nie będzie taryfy ulgowej. Czekam aż się zajmą Komorowskim (choć to może być trudne).
I zrozumcie, że po to ludzi na PiS głosowali, żeby właśnie z tymi patafianami się rozliczyła bo platforma zawsze chroniła swoich kolesi. Nie mogliśmy się doczekać na wyjaśnienie żadnej afery. Ani taśm, ani pro civili, ani tej szopki z posłem Burym. A oprócz tego decyzje podejmowane przez PO sprzyjały nie nam, a niemieckim interesom.
A lemingi jeszcze chodzą w marszach KOD'u razem z Lisem i Bonim. Świetnie autorytety, Gratuluję.
#polityka #kod #pis
Nawet teraz ten wywiad Szydło mało rzeczowy stale 500 dla motłochu, ja wiem ze kupią wielu lemingów tym, ale chciałbym konkretów np. lustracja sędziów, aneks WSI [chcę go zobaczyć po to aby ocenić czy to mit pisu czy tam coś jest naprawdę], zablokowanie karuzel VAT etc.
I pewnie Ci szczekacze ten trybunał mają gdzieś, po prostu szykują sobie grunt jak PiS zacznie im się do dupy dobierać. xD
Szkoda mi Was, że wierzycie, iż jest inaczej.
To przelało czarę goryczy. PiS miał w dupie jakiekolwiek zdanie konstytucjonalistów i
@daj_pan_spokoj: No a PO wybrała sobie ziomków na zapas i to już nie przelewa wg KOD'u czary goryczy, którą PO sobie uzbierało? Bo oczywiście czarę goryczy można przelać tylko na niekorzyść pisu. xD
Afera taśmowa, zgoda na przyjęcie ciapaków, samo istatnienie Niesiołowkiego (xD) i wiele innych spraw nie przelało przez 8 lat czary goryczy PO. Pis jeszcze 100 dni nie rządzi i już czara goryczy się przelała,