Wpis z mikrobloga

K---a mać. C-----e święta.
Przyjeżdża mój p--------y brat ze swoją jeszcze bardziej p--------a karyną, jej synem, siostra plus 3 psy.
Dobrze, że pracuję w święta i nie będę musiała patrzeć na ich ryje.
#gorzkiezale
  • 98
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lookazz: W wigilie mam 1 zmianę a 1 dzień świat nockę, wiec pasterkę urządzam u siebie :) juz znajomi się zadeklarowali na wspólne świętowanie :-)
  • Odpowiedz
@diarrhoea: Najgorszą na świecie. Ta karyna tak ustawiła tego z---a że w domu bedzie pierwszy raz od 5 lat. A mieszka500km stad, i maja samochód, pracuje w urzędzie miasta wiec swieta, weekendy wolne..szkoda gadać. Oczy p---ą mu zaszły. A ona typowa karyna nierób, cale dnie opiekuje sie 3 psami, fejsbuszek, zakupy..
  • Odpowiedz
@Lookazz: Takie pasterki nigdy nie wyjdą z mody :-) chodziłam jak miałam 18 i chodzę jak mam 32 i w wieku 50 lat tez bede chodzić pić w pasterkę ze znajomymi :-)
  • Odpowiedz
@balatka: Dość częste zjawisko niestety. Ale jego życie, jego decyzje. Nie chciałabyś zobaczyć się z nim chociaż na chwilę? Pogadać, zapytać co słychać? Chyba, że przez karyne o-----ł coś rodzinie
  • Odpowiedz
@diarrhoea: Dokladnie. Przez karanę o-----ł manianę, aż dziwie się że Rodzice ich zaprosili. Nie chce się z nim widzieć. Nie mamy kontaktu przez kilka lat już.
  • Odpowiedz
@balatka: Nie chcę wnikac, bo sytuacje rodzinne są zawsze bardzo subiektywne i mocno bolesne. Ja się nie dziwię, że zaprosili. Czego nie zrobił - jest ich synem, kochają go, chcą pewnie jakoś unormalnić relacje z nim. Na pewno nie chcesz dać mu jakiejś minimalnej szansy?
  • Odpowiedz
bedzie pierwszy raz od 5 lat. A mieszka500km stad, i maja samochód, pracuje w urzędzie miasta wiec swieta, weekendy wolne..szkoda gadać.

@balatka: wcześniej było inaczej? Tzn brat był rodzinny i spędzał z wami każdą chwilę? Bo mnie by się np nie uśmiechało z---------ć przez całą Polskę, żeby spędzić jakiś "weekend" z rodziną, tylko po to, żeby zaraz wracać.

Sam mam najbliższą rodzinę ok 100 km ode mnie, i widziałem się z
  • Odpowiedz
@balatka: Jak uważasz. No ale szkoda, rodzina to rodzina. Wiem, że to takie gadanie, ale dla mnie zawsze była ogromnym wsparciem. ta najbliższa, bo rodzeństwo mojej mamy kłóci się o spadek po dziadkch i swojej siostrze i ogólnie każdy na każdego n--------a.
  • Odpowiedz
@Lookazz: Tak,zanim poznał tą "matkę polkę" wpadał na święta, wakacje, ja jeździłam do niego, dzwoniliśmy do siebie codziennie, zajebisty ziomek. Odkąd jest z nią zmienił sie nie do poznania.
Nawet do tego stopnia ze jak oddawał szpik choremu dziecku, i karyna jebła fochem ze hotel DKMS ma opłacić również jej i psom na co zgodzić sie nie chcieli, wiadomo koszta...to zadzwonila do dkms i powiedziała ze jak bez psów to
  • Odpowiedz