Aktywne Wpisy
ziomus13 +766
Wczoraj córa 7lvl chciała siedzieć w domu. Wyciągnąłem ją siłą na spacer, razem z 0,5 rocznym latoroslem. Bez żony, bo zabrała się za porządki. Zabrałem ją najpierw do lasu, gdzie widziała sarny i mnóstwo ślimaków. Później na łąkę, gdzie ogladala sobie krowy. Na koniec na stację i pojechaliśmy sobie pociągiem. Połaziliśmy po mieście i po 1h pociągiem powrotnym wróciliśmy. Całość trwała 3,5h. Córa stwierdziła że to był cudownie spędzony czas. Nie sądziła,

Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

ujęcie 1 (oryginał)
#samochody #samochodowykonkurs #motoryzacja #ewatylman
źródło: comment_tUifD5TVyZawtdrbJNzY5idMlSddbotW.jpg
PobierzŁódzka rejestracja ?
na Megane mk1 FL to zupełnie nie wygląda, jeśli chodzi o Renówkę 19, to IMO za krótki tylni zwis
Komentarz usunięty przez autora
skąd ta pewność? Fakt faktem, że ten z Mostowej jechał w przeciwnym kierunku, ale trochę podobny był. Mógłby przecież objechać dookoła i stanąć o 3.24 na przystanku
istotny jest każdy samochód o tej porze na Mostowej, na Kórnickiej i na Kazimierza Wielkiego. Ja tam nie wierzę w żadną Ewangelicką. Aż tak szczegółowo nikt nie planuje, działając w afekcie. Ten samochód musiał tam z któregoś kierunku przyjechać i w jakimś kierunku odjechać
@mixplus: @katyperry92: Z tymi Pabianicami to jest bait ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_zyRMTDf0eOMjf4o5DcDdpNz29crVr8u3.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_gJuPKF4Y9mDvPO5T40o3GgBtIAxFcLHp.jpg
Pobierz