Wpis z mikrobloga

Co kisne z was którzy bronią Jose Murarzinho, facet ma jedna z lepszych szkółek piłkarskich pod reką, wgl z niej nie korzysta, sprzedał mega talenty takie jak Lukaku, De bruyne, pozbył się faceta który mu tworzył sytuacje bramkowe( Mata), a wy mowicie ze on działał dla dobra klubu, jaka dynastia? Jak mozna mowic o dynastii bez ogrywania młodych piłkarzy, przyszłych gwiazd tego klubu?
Mam ogromna nadzieje, że w koncu przyjdzie ktoś, kto da pograć młodym piłkarzom, kto w końcu przesunie chelsea do przodu, bo piłkarzy ma do tego odpowiednich.
#chelsea
  • 29
@kozi08: Stary xD Lukaku polecial za lekceważacy stosunek, De bruyne był po prostu #!$%@? i w wolfsburgu sie przebudzil. Mata to był zwykły konflikt z resztą został wymieniony na Fabregasa ktory w tamtym sezonie go zamiatał.
@PanKara: @kozi08: A czy Lukaku za jakiś czas do Chelsea nie może wrócić? Jeżeli dalej będzie się rozwijał w Evertonie to długo tam nie pozostanie. Biorąc pod uwagę, że raczej z BPL nie odejdzie to jego powrót wcale nie jest czymś abstrakcyjnym. Popatrzcie na przykład Maticia.
Stary xD Lukaku polecial za lekceważacy stosunek, De bruyne był po prostu #!$%@? i w wolfsburgu sie przebudzil.

@PanKara:
Ale Kara już odlatujesz, zwyczajnie obaj chcieli odgrywać bardziej znaczącą rolę i prawie, że z marszu dostać pierwszy skład. Skoro podjęli decyzję o odejściu to też nie ma co było ich trzymać na siłę biorąc pod uwagę, ze Chelsea wówczas otrzymała za nich niezłe pieniądze.
@Kristof7: Ja nie mowie, że nie trafi tam, równie dobrze mogą ściągnąć lewego. Wierze w decyzje Mou i szanuje go. Jak z resztą pokazały realia to i Fabregas i Costa okazali się lepsi w tamtym sezonie od Lukaku czy Maty.
Kazdy moze miec spadek formy, kazdy moze miec jakies problemy.

@Pustulka: to też zupełnie inny aspekt.
równie dobrze mogą ściągnąć lewego

@PanKara: Nie no bez przesady. :) Mourinho go chciał w pierwszej kolejności ale jak Lewy mu odmówił (był wtedy dogadany wstępnie z FCB) to skierował się ku Coscie.
@Kristof7: No i Lewy dlatego, że był dogadany z FCB to grał #!$%@? w meczach reprezentacji bo nie chciał złapać kontuzji niepotrzebnie - teraz to yolo. Swoj cel spełnił - myśle, że może szukać czegoś w mniej ogórkowych ligach
@PanKara: Tego już nie wiem. Ciekawi mnie czy Chelsea zdecyduje się również wyciągnąć konsekwencje co do piłkarzy. Moim zdaniem nie ma się co czarować grali przeciwko trenerowi i powinni za to odpowiedzieć.
@PanKara: Pewnie zależy jeszcze kilku graczom ale to główni piłkarze zawiedli. Nieciekawie to wygląda, zamiast drużyny to mamy zlepek indywidualności. Tak czy siak wskazane jest mocne wietrzenie szatni.