Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@i_pan_pawel: skoro tvn kłamie i to nie jest ulubiona stacja Detektywa,a który ją nazywa "niebieską stacją" i chce ich zaskarżyć, to po co rodzina tam występuje? To mnie zastanawia i dodatkowo powtarzają, że nikomu nie ufają.
  • Odpowiedz
@davincicode: Jestem na tej ich grupie i jakaś napisała ,że to co napisał brat Ewy o hakowaniu, to jakiś bełkot i zaczęła się straszna awantura. Tylko ona ma racje, bo z tego co on napisał, to mało wynika.
  • Odpowiedz
@Robocovo: Twarz może tak, ale płaszczyk, torebka... mogą być gdzieś porzucone osobno w krzakach itp.Na monitoringu nie widać było dokładnie fasonu płaszcza. Tylko trochę dziwnie brzmi jak autor wpisu , a raczej autorka pisze,, ubranka" zamiast ubrania. Ubranka to raczej zdecydowanie dziecięce są.
  • Odpowiedz
@taksepacze: tak obszukali ten teren że nic nie znaleźli, ale ciekawi mnie fakt dwóch psów, jeden pies co zgubił trop na samym początku sprawy, a kolejny co Rutek mówił, że specjalny pies od ciał podjął 2 tropy i co? żadnych informacji....
  • Odpowiedz
@mmamia: o tym że znaleźli ciało to pierwsze słyszę, wiem że na stówę mówił że pies podjął 2 tropy, 2 tropy o zapachu ludzkiego ciała więc ten pies się pomylił czy co
  • Odpowiedz