Aktywne Wpisy

mikorys +7
Miraski potrzebuję pomocy, poznałem różową i ona nie gra w gry ale powiedziała, że ze mną z chęcią zagra o ile ją nauczę, potrzebuję porady jaka gra byłaby najlepsza na coopa, dla osoby która nigdy nie trzymała w ręce pada, tak żeby próg wejscia był niski.
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam

Darth_Gohan +57
Przyjechał #ksiazulo do #wroclaw i jak komuś się nie chcę oglądać to na szybko najważniejsze wnioski:
- we Wrocławiu kebaby są drogie
- we Wrocławiu kebaby polecane przez ludzi są naprawdę na ocenę 3/10 czy 4/10
- w 3 lokalach najgorsza i najtańsza tortilla do zawinięcia
- Oyche do polecenia, ale no nie z taką kolejką.
- we Wrocławiu kebaby są drogie
- we Wrocławiu kebaby polecane przez ludzi są naprawdę na ocenę 3/10 czy 4/10
- w 3 lokalach najgorsza i najtańsza tortilla do zawinięcia
- Oyche do polecenia, ale no nie z taką kolejką.

Jeśli macie w domu dużo wody, ale macie straszną ochotę na colę, to kupujecie puszkę coli i za każdym razem, kiedy chcecie się jej napić, bierzecie mały łyk coli, następnie kilka-kilkanaście łyków wody, a na koniec znowu łyk coli. Macie wtedy wrażenie, że wypiliście bardzo dużo coli. W ten sposób, z jednej 0,33l puszki coli, można zrobić ponad 30 l coli.
Stoi w kolejce Matka z małym dzieckiem.
Dziecko krzyczy - mamo, mamo chce mi się jeść i pić!
Matka - uspokój się synku.
Dziecko -
Jarosław Kuźniar
@flakiwolowe:
Bierzesz kromkę czerstwego chleba, kładziesz na jednym końcu kawałek słoniny i jesz, popychając słoninę po kromce zębami i delektując się jej zapachem...
@QuDos: u mnie oceny mają być wystawione do 8 stycznia więc już czas. Przykładowo w środę mam hmm systemy operacyjne, w na tel następnym tygodniu do szkoły idę do wtorku więc systemów nie będzie, wracam dopiero 7 więc też nie będzie systemów które miałybyc 6.
Się rozpisałem. Dobranoc
#heheszki