Aktywne Wpisy

ekscytacje +53
mało co mnie tak w-----a jak AI
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a

arkadi2020 +1
Na co wydalibyscie 16 mln zł gdybyście wygrali w lotto?

@taajniak: no sorry, ale jak na razie p------------ą się do tego, że jej ojciec interpretuje konstytucję inaczej niż duża część prawników. Jakoś nikt nie zasugerował tego, że poprzednie zdane egzaminy zawdzięcza wpływom tatusia (w końcu polityk i zatrudniony na tej samej uczelni, więc w sumie aż dziwne że
@Zergall: Mam zajebiste hobby, motocykle! A jakie jest Twoje?
@Zergall: kiedy ten obrazek akurat jest zabawny, pokazuje ciekawy paradoks :)
@blubi_su: Dobrze, że Ty jesteś inny, lepszy i nie zniżasz się do ich poziomu.