Wpis z mikrobloga

dla tych co tak bronią #gmail i ogolnie #google, zalozylem na probe konto, podalem nowy dopiero co kupiony w kiosku numer i wyslali mi smsa weryfikacyjnego. Co sie okazalo, tenze numer juz jest w rekach roznych zagranicznych firm, kierunkowe ktore dzwonia to +96, +23 itp. Zatem nie mowcie, ze google nie sprzedaje Waszych danych, kazdy kto ma u nich konto jest jak otwarta ksiega. Wrzucam z doopy tagi zeby przestrzec tych ktorzy gmail uzywaja.
#oswiadczenie #programowanie #cebuladeals #nocnazmiana #pytanie #kiciochpyta #gorzkiezale #ciekawostki
  • 69
@TheArt: używam Gmaila od początku czyli od czasu kiedy zarejestrować się można było tylko po otrzymaniu zaproszenia. Cały czas używam jednego i tego samego emaila, jeszcze nie dostałem żadnego sms czy też połączenia spamowego.
@StaraSzopa: nie wydaje mi sie zebym robil z siebie glupka i szedl w zaparte, trzeba byc jednak skretynialym zeby twierdzic wbrew innym ze czegos nie ma, jak co niektorzy tutaj. Kilkanascie osob potwierdzilo ze pojawia sie weryfikacja wiec osmiesza sie ten kto twierdzi inaczej i to jest trolling, gardzim takimi podludzmi.