Wpis z mikrobloga

@Qzka: ogólnie pod Przyrodniczym bogactwo widać na parkingu :D
I tak najlepszy jest ten czerwony Defender pick up, niestety nigdy nie stoi jak jadę samochodem z aparatem na pokładzie :/
  • Odpowiedz
@kuraku: Pod samym Maxem to rzadko stoję, najczęściej pod kładką Witosa. Parking pod Maxem to skupisko ludzi, którzy nie potrafią parkować i niestety najczęściej są to kobiety :< Ale fakt, czasem fajne auta stoją.
@KAROO: 1.9 JTD, KM trochę mniej, ale też ładnie idzie :D
  • Odpowiedz
@Qzka: właśnie odnalazlem Twoj post, tak myślałem że 1.9 jtd, ale myślałem że to cudo ma 120km ;p osobiście poluje na 1.4 t-jet w 3ch drzwiach :p kozaki kolor, zazdroszczę mocno :)
  • Odpowiedz
@kuraku: Kuce pod maską to nie wszystko ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pomachaj mi kiedyś!
@KAROO: Moje Ferrari ma 131, u mnie tylko diesel wchodził w grę, a co do koloru to chciałam czarny albo granatowy, ale teraz myślę, że w czerwieni ładnie się prezentuje. 1.4 t-jet 3-drzwiowe i niezajechane chyba ciężko znaleźć, co? Ile ja się namęczyłam żeby znaleźć moją z tym silnikiem i w dobrym
  • Odpowiedz
@Qzka: w promieniu 100km nie ma żadnej sensownej sztuki, jedna mam na oku ale 18k, liczyłem że kupię do 15, aż zaraz zobaczę po ile stoją z Twoim silnikiem, ale boję się, że diesel nie dla mnie, robię dziennie dwie trasy po 15km albo jakieś krotkie strzaly po mieście 2-3km więc boję się diesla :(
  • Odpowiedz
@KAROO: Ja też robię takie krótkie trasy, raz na 2 tygodnie 2x200 km do domu, ale silniki 1.9 JTD są nie do zajechania, to moje trzecie autko z tym silnikiem i nigdy nie zawiodło. Ja polecam! Podobno gorzej jest z tymi silnikami 1.3, ale o tych to nie mam pojęcia, więc się nie będę wypowiadać :P
@kuraku: Rozumiem, ale co zrobisz, nic nie zrobisz :D
  • Odpowiedz
@Qzka: osz kurcze, to mi namieszalas teraz w glowie ( ͡º ͜ʖ͡º) zaraz sie biore za czytanie, chcialem 1.4 tjet bo to ten sam silnik co w abarthcie, myslalem powoli sobie przy nim dlubac i go do jakis 160-170 wyciagnac, ale jesli jtd jest nie do zdarcia i zapewne pali mniej, pewnie tez costam da rade go podkrecic to czemu nie ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@KAROO: Ja jakby co to też służę pomocą i polecam, to są bardzo dobre silniki :P Też myślę o tym, żeby jeszcze go trochę podkręcić, ale to na wiosnę poważniej o tym pomyślę. No i felgi mi się czarne marzą :D
  • Odpowiedz