Wpis z mikrobloga

@kolhubi: tak naprawdę nie mam zbytnio sprzętu ale w okresie świąteczno noworocznym mógłbym spróbować, tzn mój internet w domu nie pozwoli na puszczenie streamu nie wspominając o lapku na którym sc2 odpalam na najniższych by była jakaś płynność
@kolhubi: będzie można tak spróbować, ale najwcześniej w środe za tydzień mimo że to będzie dzień przed wigilią może znajdę chwilę o ile ty będziesz tez miał czas
@Strzalka: bardziej tu chodzi o zabawę, przynajmniej z mojej strony, bo nie mam czasu na regularną zabawę w komentowanie, btw Emil ma trochę większą widownię więc może będzie jakiś odbiór
@kolhubi: też tak kiedyś pomyślałem... I nawet to zrobiłem;) Ale tłumów widzów w pl i po polsku SC2 nie ma. Ao d kiedy ekipa ESL praktycznie przestała komentować, też wolę angielskie streamy oglądać (chociaż niektórzy casterzy mnie #!$%@?ą;)
@SctSc: Ciesze się że odpisałeś bo oglądałem twój stream :)
@waleczny_koczkodan: Komentować tak aby widz nie usnął albo nie strzelał facepalmów co 5 min ;)
@Strzalka: Jeżeli coś z tego wyjdzie to na pewno nie dla atencji, nawet jak będzie 100 osób oglądać to też wart, jak napisał pucha chodzi o zabawę.

Generalnie im więcej casterów tym lepiej bo będzie łatwiej obłożyć turnieje czy gry. Dodatkowo widzowie będą mogli