Wpis z mikrobloga

Ej mireczki co mam zrobić? Zamówiłem sobie liquidy do e-fajki z odbiorem w punkcie poczty. Miało iść Kurierem 48. Sprzedawca wysłał od razu, w poniedziałek dostałem SMSa że paczka juz w drodze i do tej pory nic :/

A na stronie poczty jest napisane:
"Przesyłki doręczane są najpóźniej w drugim dniu po dniu nadania, od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od pracy pod warunkiem nadania do godziny 15:00 w placówce pocztowej uzgodnionej w ramach zawartej z Pocztą Polską pisemnej umowy."

Niezły ten ich drugi dzień po nadaniu ( ͡° ʖ̯ ͡°) Screen na dowód.

#pocztapolska #poczta #pomocy #kurier #kurierzy #pomocy #corobic
a.....t - Ej mireczki co mam zrobić? Zamówiłem sobie liquidy do e-fajki z odbiorem w ...

źródło: comment_1kKj6JHjwytZ1935faF0QqWLNrau3RT4.jpg

Pobierz
  • 13
@assault: Ten tracking ostatnio jest #!$%@? warty, ostatnio zamawiałem parę przesyłek z odbiorem na poczcie i nic nie było pokazane. Smsa też nie dostałem, a były już gotowe do odbioru. Jeszcze w październiku wszystko działało.
@MichalQ20: się dowiedz. Też mam problem z Kurierem 48 i dziś byłem i baba nic nie wie. Kazała mi podać numer przesyłki sprawdzała tam gdzie ja sprawdzałem. Jak jutro się status nie zmieni na stronie to pójdę jeszcze raz i zapytam czy może sprawdzić, bo faktycznie statusy nie działają prawidłowo. Ja nie dostałem SMS z powiadomieniem o wysłaniu paczki, ostatnia zmiana statusu pojawiła się z jakimś 20h opóźnieniem.
Tak jak pisał