Wpis z mikrobloga

Jakie macie odczucia patrząc na to nagranie spod pałacu prezydenckiego?
Zabobon, zacofanie, fanatyzm, zaścianek, obrzydzenie, oburzenie, w---w. Coś wam jeszcze przychodzi do głowy? Jedyne pocieszenie że te stare pisowskie raszple są już na wymarciu. Z niecierpliwością czekam aż się skończy to pokolenie! Pokolenie ciemnoty i ślepego fanatyzmu. Przecież oni są żywcem ze średniowiecza wyjęci...
#neuropa #bekazkatoli #bekazprawakow
https://www.facebook.com/GrzesznyKosciol/videos/vb.363269680411535/975499035855260/?type=2&theater #polityka
b.....u - Jakie macie odczucia patrząc na to nagranie spod pałacu prezydenckiego? 
Z...

źródło: comment_7qdBAFooXqSmzyb0V956jGC4wtAxBMB3.jpg

Pobierz
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@blubi_su: Wydaje mi się że dałeś się zrobić właśnie. Na takie akcje trzeba patrzeć z dystansu. Pamiętasz tego prowokatora PO spod krzyża? Skąd wiesz czy tacy tam się właśnie nie plączą? Taka gorąca sensacja zawsze powinna wzbudzać u myślących podejrzenia a nie wciągać.
  • Odpowiedz
@MrAnielski: Religijny fanatyzm był od zawsze, i od zawsze ludzie racjonalni go wyśmiewali i ostrzegali świat przed fanatykami. Religia jest złem. Każda religia. Głęboka wiara jest psychicznym skrzywieniem i powinna być leczona.
  • Odpowiedz
  • 14
@blubi_su: troche uogulniasz, to tak jakby kazdego dresa kojarzyc z patologią, zlodziejstwem itp. Sam jako katolik odczuwalem zazenowanie ogladajac to co tam sie dzialo. To sa fanatycy jak islamisci ktorzy morduja w imie allaha
  • Odpowiedz
@blubi_su: Sami sobie tych ciuszków nie przywieźli. Ponadto media mają tendencje do wyolbrzymiania- ze stuosobowej grupki wykrzykującej jakieś dziwne hasła zrobią ci parutysięczny tłum. Nie piszę nigdzie że tego nie ma. Piszę raczej że nie można dać się sterować- bo to właśnie próbują uczynić media.
  • Odpowiedz
@blubi_su: Powiem Ci tak: im bardziej dajesz ponieść się emocjom tym bardziej jesteś podatny na to co Ci podadzą z tv. Tyle z mojej strony.

• Odpowiedz
@ludzik: Dodam jeszcze, że u mnie od p---------a o nic nieznaczących farmazonach większy niepokój budzą ich zapędy w temacie podatków. Właśnie mam kupować mieszkanie i już czuję że w niedługim czasie raty kredytu zaczną mi przez tych pajaców wzrastać bo budżet im się nie dopnie i zaczną d---------ć podatki rzekomo bogatym które zapłacą i tak końcowi konsumenci.
  • Odpowiedz
@blubi_su: wszyscy mają w------e co tam się stało, są poważniejsze rzeczy niż jakaś tam sprzeczka. Także wracaj do lekcji bo może kartkówkę będziesz miał w poniedziałek.
  • Odpowiedz