Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy da się prowadzić auto ze skrzynią manualną mając sprawną jedynie prawą nogę? Otóż złamałem lewą na wyjeździe, mam do domu 500km, jakoś muszę wrócić i się zastanawiam czy dam radę. Nie pytam o kwestie moralne czy prawne, zastanawiam się czy technicznie dam radę, wydaje mi się że tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #motoryzacja #polskiedrogi
Czy da się prowadzić auto ze skrzynią manualną mając sprawną jedynie prawą nogę? Otóż złamałem lewą na wyjeździe, mam do domu 500km, jakoś muszę wrócić i się zastanawiam czy dam radę. Nie pytam o kwestie moralne czy prawne, zastanawiam się czy technicznie dam radę, wydaje mi się że tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #motoryzacja #polskiedrogi
Opad4991 +240
#rolnikszukazony pamiętam wizytę w muzeum neonów
Zabobon, zacofanie, fanatyzm, zaścianek, obrzydzenie, oburzenie, w---w. Coś wam jeszcze przychodzi do głowy? Jedyne pocieszenie że te stare pisowskie raszple są już na wymarciu. Z niecierpliwością czekam aż się skończy to pokolenie! Pokolenie ciemnoty i ślepego fanatyzmu. Przecież oni są żywcem ze średniowiecza wyjęci...
#neuropa #bekazkatoli #bekazprawakow
https://www.facebook.com/GrzesznyKosciol/videos/vb.363269680411535/975499035855260/?type=2&theater #polityka
@blubi_su: blubi plis xD
@blubi_su: To chyba kończy dyskusje z typami takimi jak Ty
Komentarz usunięty przez moderatora