Aktywne Wpisy
Za granicą
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
skar +469
Czołem! Mireczki z #gastronomia #restauracja potrzebuje waszej pomocy!
Stworzyłem swój produkt, którego próbki chcę wysłać do szefów kuchni, aby poznać ich opinie na jego temat.
Mianowicie chodzi liofilizowany czosnek. Czosnek ten jest nieporównywalnie bardziej intensywny w smaku i aromacie niż znany wszystkim czosnek granulowany. Dodatkowo zachowuje praktycznie wszystkie wartości odżywcze świeżego czosnku, posiada czysty skład (100% czosnek), surowiec wykorzystany do produkcji to odmiana 'Harnaś' i pochodzi od lokalnego rolnika. Czosnek przed liofilizacją został zblendowany i ma formę sypką, natomiast po dodaniu do sosu lub dania, kiedy naciągnie odrobinę wilgoci staje się nie do odróżnienia z czosnkiem świeżym.
Poszukuję
Stworzyłem swój produkt, którego próbki chcę wysłać do szefów kuchni, aby poznać ich opinie na jego temat.
Mianowicie chodzi liofilizowany czosnek. Czosnek ten jest nieporównywalnie bardziej intensywny w smaku i aromacie niż znany wszystkim czosnek granulowany. Dodatkowo zachowuje praktycznie wszystkie wartości odżywcze świeżego czosnku, posiada czysty skład (100% czosnek), surowiec wykorzystany do produkcji to odmiana 'Harnaś' i pochodzi od lokalnego rolnika. Czosnek przed liofilizacją został zblendowany i ma formę sypką, natomiast po dodaniu do sosu lub dania, kiedy naciągnie odrobinę wilgoci staje się nie do odróżnienia z czosnkiem świeżym.
Poszukuję
#poznan #krakow #lodz #warszawa #rzeszow
prosze :) kluczowe jest tu "na tysiąc mieszkańców" czyli Stolica i tak daleko przed Łodzią (mieszkańcy to ci oficjalnie tu mieszkający, dochodzi jeszcze masa ludzi która wynajmuje i studentów nadal "mieszkających" w rodzinnych miejscowościach + ludzie którzy dojezdzaja do Warszawy do pracy)
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak z własnej woli? XDDD