Aktywne Wpisy

Feltzer +672

SzubiDubiDu +82
Ja pierdziu jak gen Z już tak mocno wejdzie w rynek pracy to z 90% januszexów upadnie xD
WSTĘP
Wbijam se do salonu obejrzeć nowe chińskie auto. Tak, mam taki dziwny f----z, że interesuję się chińskimi autami i nawet biorę je pod uwagę przy zakupie. No i wita mnie recepcjonistka, potem gdzieś znika i zostaję sam w salonie razem z innymi klientami. Jakiś gostek siedzi i ewidentnie czeka na odbiór auta, ktoś ogląda nowego
WSTĘP
Wbijam se do salonu obejrzeć nowe chińskie auto. Tak, mam taki dziwny f----z, że interesuję się chińskimi autami i nawet biorę je pod uwagę przy zakupie. No i wita mnie recepcjonistka, potem gdzieś znika i zostaję sam w salonie razem z innymi klientami. Jakiś gostek siedzi i ewidentnie czeka na odbiór auta, ktoś ogląda nowego
źródło: IMG_5860
Pobierz

@xspeditor:
ALbo na tej grupie przeczytałem że spedytor napisał :Jedna paleta ale linka celna więc po załadunku więc paleta musi być ładowana ostatnia i rozładowywana pierwsza
@xspeditor: dokladnie, janusz za fajerą grażyna w domu a za gielde i rate leasingu trzeba placić to jezdza na granicy oplacalnosci albo doladowuja i wala sciemy...
@xspeditor: @kozaqwawa: To samo chciałem odpowiedzieć. To ogólnie "duży biznes" jedzie na granicy opłacalności - marżach po 5%.
Komentarz usunięty przez autora
@kozaqwawa: Przewoźnikowi wystawiają fakturę? wtf?
Ja za to już widziałem nawet taki model biznesu: przewoźnik z trzycyfrową liczbą aut - frachty aby wyjść na totalne 0, wypłata co 3 lata jak się kończą leasingi na te kilkaset aut i można je sprzedać. Biedy nie klepią ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Komentarz usunięty przez autora
Wogóle nie znam tego tematu bo dla mnie każda współpraca stała ze spedycją to rak w stawkach