Aktywne Wpisy

glider_pro +118
Nadszedł ten dzień. Pożegnałem po trzech sezonach Streetfightera V2 i przesiadłem się na większego brata V4S. Pijcie ze mną kompot mireczki i do zobaczenia na drogach i torach🤙
#motocykle #motoryzacja
#motocykle #motoryzacja
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Toxicat13 +3
Mam blisko 30 lat. Większość dorosłego życia byłam sama. Nie potrafię nawiązać bliskiej relacji, pomimo tego, że jestem ekstrawertykiem. Nie potrafię nikomu zaufać - bo czuje, że mężczyźni traktują mnie przedmiotowo. Nie narzekam na brak meskiej atencji - ale czuję, że jest to uwaga, która ma wyłącznie doprowadzić do sytuacji łóżkowej. Jak uwierzyć, że nie wszyscy faceci to dupki? Iks de.
#samotnosc #chcepogadac
#samotnosc #chcepogadac

1 min ·
APEL DO FANÓW
Poszukiwania Ewy Tyman przy wykorzystaniu Waszej pomocy. Jeżeli ktokolwiek z Was chce się zaangażować w poszukiwania Ewy przy/na Warcie w Poznaniu zapraszam w najbliższą sobotę (12.12.2015r) o godz. 9.00.
Wspólnie według planu przeszukamy okolice z lądu i wody.
Zapraszam również wszystkich, którzy dysponują łodziami/pontonami motorowymi wraz z patentem sternika oraz osoby związane są klubem płetwonurków, które mają doświadczenie jak i stosowne uprawnienia.
POMÓŻCIE NAM !
Zgłaszajcie swoją gotowość do akcji poszukiwawczej koordynatorowi Biura Rutkowski - Piotrowi Szatkowskiemu pod nr. tel. 507 444 899 oraz na moim profilu pod tym postem.
Zbiórka:
Sobota godz. 9.00 na parkingu przy moście Św. Rocha.
Liczy się pomoc każdej osoby...
Widzimy się na miejscu !
#ewatylman #rutkowski #poznan
@mrbungle: może tak periscope da się namówić na relację live
@insanebelieve: wydaje mi się, że wielu ludzi myśli tak jak my.
@halfmaniac: zobaczymy, choć ja mam nadzieję wciąż, że poszukiwania w Warcie zakończą się fiaskiem
- "wyciągnijcie pomocną dłoń"
- "każda para rąk się przyda"
- "wszystkie ręce na pokład"
Rozumiem, że CSI:Wykop wystawia swoją ekipę i będziemy się poznawać po tajnych, firmowych kurteczkach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_buxP3o5nQacnxOdoADsr2wiOFSQhli3H.jpg
Pobierzźródło: comment_et2rO0CivzeuBSa7ZbtnpRkHCJPNf9cX.jpg
Pobierz