Wpis z mikrobloga

@Turqi: Raczej większość penia przy takich zarzutach. Jak patrzyłam na te zdjęcia spod stacji, to bije od niego taki smutek, że aż dziwnie się poczułam. Mam wrażenie, że on tam płakał.
  • Odpowiedz
@Turqi: udaje w kamerze że panikuje opowiada coś w stylu "o mój boże co się stało" tzn chce aby tak wyglądało. To było zaplanowane mi się wydaję skoro ona ginie w miejscu bez kamer mijając wcześniej ich wiele 107h monitoringu mówił rzecznik policji. On zna okolice. Dlatego wracał przy kamerach udając spanikowanego w tym czasie ktoś robił swoje.
  • Odpowiedz
@Turqi: mi już też zaczyna być Adasia szkoda, oby zebrał siłę i odwagę i powiedział co się stało :/ Btw, później usuń to zdjęcie bo fotograf się czepiał o prawa autorskie.
  • Odpowiedz
@Turqi: wystarczy znać miejsca kamer a to chyba wie każdy mieszkając w danej okolicy. Większych zdolności nie potrzeba aby kogoś gdzieś zaprowadzić. Nie zabić. podczas tych 8 minut a co było dalej nikt nie wie jeszcze.
  • Odpowiedz
Zdajecie sobie sprawe, że jak okaże się, że chłopak był zastraszony i być może ktoś groził mu śmiercią za puszczenie pary, to chłopak ma i tak już spier..... życie przez nas? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz