Wpis z mikrobloga

@PaulSoul: Widzę że jesteś zorientowany. To weź mi to może wytłumacz, bo nie jestem jakimś tam specjalnym amatorem muzyki reggae, ale nie mam zielonego pojęcia o co chodzi nagle z naśmiewaniem się z tego skoro jest to już zjawisko będące obecne w Polsce jakoś ze 30 lat, jeszcze od czasów pierwszego Jarocina. Co jest nie tak z polskim reggae? Na czym polega problem?
@JestemPsem: No tak, wiadomo, w Krakowie nie ma żadnej przestępczości, tylko jak pojawi się Hindus to zryw inteligencji z krakowskich kawiarenek i bić muslima czy hindusa.
Patola jest tak czy siak, kibole się tłuką, kradną, napadają. Tylko, że jak napadną naszych, to jest to statystyka, a jak obcego to rasizm. Patola będzie tłukła tego kto będzie pod ręką, powód się znajdzie.
@JestemPsem: Definicja prawicy - przedstawiciele prawicowych ruchów i ich postulaty charakteryzują się morderstwami, kradzieżą, pobiciem czy zastraszaniem. Do najbardziej znanych prawicowych ideologii należy rasizm, ksenofobia, antysemityzm i antyneuropizm. Każda partia bez wyjątku które jest prawicowa popiera takie ideologie. XD