Wpis z mikrobloga

@STL9: żartujesz z tym Bezczelem i Dixonami, prawda?
@Ercefet: Łona spokojnie moim top3 się znajdzie, ale niestety nawijką nie porywa, więc można się przyczepić
@AliNilA: Medium dla mnie też nierówny, poza tym Medium>Tau. A co do Szada, to kiedyś się jarałem, myślałem, że skoro prawie nic nie rozumiem z tego co nawija, to musi być bardzo głęboki tekst, dziś stwierdzam, że trąca to grafomanią, choć techniczne jest świetny (no
@MarianAlkoholik: Szad lubi poezję do rozkminy. Jak dla mnie ma proste teksty. Tau lubił experymentować. Łona rzeczywiście topka ale jak stwierdził w babigoskim studiu - freestylowanie po Tetrisie to samobójstwo. VNM nie lubię, już Kolah jest lepszy. Poison777 jak wieżdża to #!$%@?. Radar na "Znak Sprzeciwu" ma spoko polot.
A oto numer ziomali z Kolokos. MOST BLUNTED stuff!
@MarianAlkoholik: Ale na przykład mi się zbytnio nie podoba jego twórczość i mnie nie porywa. Według mnie wtapia on się w resztę hip-hopowej otoczki i niczym nie wyróżnia. Podobne zdanie do mojego mogą podzielać inni ludzie więc takie mówienie że ktoś jest najlepszy bo mi się podoba to trochę przesada.
@MarianAlkoholik: Obowiązkowy element czy nie - mnie, jako niedzielnego słuchacza rapsów, nie bardzo to interesuje. Płytkie to i raczej niepotrzebne a bragga to już w ogóle... tak samo to zabawne jak dissy i mierzenie sobie siusiaków przez dzieci. (sam słucham raczej mało głębokiej i odkrywczej muzyki bo głównie siedzę w elektronice gdzie bas ścieli się gęsto)
https://www.youtube.com/watch?v=URsKw88UDSY raczej nie powiesz mi, że Cię nie śmieszy to "#!$%@?", które śpiewa Marysia. Ja