Aktywne Wpisy
Valorcrest +54
UWAGA!
Wychodząc rano po bułki zauważyłem niemiecką ciężarówkę wypełnioną odpadami niebezpiecznymi oraz gościa, który nucąc niemiecki hymn w pośpiechu przerzucał odpady do pobliskiego nieużytku.
Na całe szczęście w ukryciu zrobiłem kilka zdjęć i zastanawiam się komu dalej zgłosić ten fakt.
#zielonagora #takbylo
Wychodząc rano po bułki zauważyłem niemiecką ciężarówkę wypełnioną odpadami niebezpiecznymi oraz gościa, który nucąc niemiecki hymn w pośpiechu przerzucał odpady do pobliskiego nieużytku.
Na całe szczęście w ukryciu zrobiłem kilka zdjęć i zastanawiam się komu dalej zgłosić ten fakt.
#zielonagora #takbylo

Vahn +1

@AliNilA: Medium dla mnie też nierówny, poza tym Medium>Tau. A co do Szada, to kiedyś się jarałem, myślałem, że skoro prawie nic nie rozumiem z tego co nawija, to musi być bardzo głęboki tekst, dziś stwierdzam, że trąca to grafomanią, choć techniczne jest świetny (no
A oto numer ziomali z Kolokos. MOST BLUNTED stuff!
https://www.youtube.com/watch?v=URsKw88UDSY raczej nie powiesz mi, że Cię nie śmieszy to "#!$%@?", które śpiewa Marysia. Ja