Wpis z mikrobloga

- Załóż fake profil o skupie koni na r--ź.
- Wrzucaj na profil słodkie posty z życia firmy
- Czytaj codziennie przy kawce z rana słodkie komcie skierowane do ciebie o powolnym mordowaniem na milion sposobów wraz z rodziną każdego kto ma cokolwiek wspólnego z tym "przedsiębiorstwem", napisane przez wegetarian i obrońców zwierząt.
- Delektuj się słodkim bólem d--y osobników którzy nawet nie są w stanie sprawdzić istnienia danej firmy w KRS, zadać sobie pytanie po co ubojnia miałaby się reklamować na facebooku, czy weryfikować cokolwiek zobaczą w internecie.

Profit!
https://www.facebook.com/kucyk.ubojnia/

#bekazpodludzi #podludzie #bekazwegetarian #rakcontent #bekazwegetarian #karachan
AntyBohater - - Załóż fake profil o skupie koni na r--ź.
- Wrzucaj na profil słodkie...

źródło: comment_UWvnxrfbi930EaeTbZTt4sHQ1zOoNP5y.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AntyBohater:

" Ciekawe jak by wyscke sie czuli na miejscu tych koni co wy na to zebyscie sie zamienili z nimi miejsami moze wkoncu zrozumiecie ze one tez maja uczucia i je to boli jakbyscie nie wiedzieli to konie to sa przyjaciele a nie mieso ...wiec to co wy z nimi robicie jest okrutne i wy jestescie okrrutni nw co za idiota stworzyl ta staronke ale wiem ze go na
  • Odpowiedz
@AntyBohater: dzięki. jak go jeszcze prowadziłem to fp miał około 400k wyświetleń. kilka dużych fundacji prozwierzęcych go udostępniło. twórcy kabanosów też grozili mi sądem za szkalowanie ich
  • Odpowiedz