Aktywne Wpisy
Zoriuszka +148
Ciekawe czy za mojego życia wejdzie 4 dniowy dzień pracy. Rozwiązanie to ma same plusy dla społeczeństwa w sumie wedle badań, nie tylko pod względem zdrowia psychicznego pracowników, ale także ich wydajności w pracy.
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
Retsew +10
- Wrzucaj na profil słodkie posty z życia firmy
- Czytaj codziennie przy kawce z rana słodkie komcie skierowane do ciebie o powolnym mordowaniem na milion sposobów wraz z rodziną każdego kto ma cokolwiek wspólnego z tym "przedsiębiorstwem", napisane przez wegetarian i obrońców zwierząt.
- Delektuj się słodkim bólem d--y osobników którzy nawet nie są w stanie sprawdzić istnienia danej firmy w KRS, zadać sobie pytanie po co ubojnia miałaby się reklamować na facebooku, czy weryfikować cokolwiek zobaczą w internecie.
Profit!
https://www.facebook.com/kucyk.ubojnia/
#bekazpodludzi #podludzie #bekazwegetarian #rakcontent #bekazwegetarian #karachan
" Ciekawe jak by wyscke sie czuli na miejscu tych koni co wy na to zebyscie sie zamienili z nimi miejsami moze wkoncu zrozumiecie ze one tez maja uczucia i je to boli jakbyscie nie wiedzieli to konie to sa przyjaciele a nie mieso ...wiec to co wy z nimi robicie jest okrutne i wy jestescie okrrutni nw co za idiota stworzyl ta staronke ale wiem ze go na
@januszradeon: Ale ty wiesz, że są ludzie którzy nie siedzą przez 100% swojego aktywnego czasu w internecie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@ksanax: zbutwiałam xD