Aktywne Wpisy
typ53B +342
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
tusk +1500
Z takich ciekawostek, to gif z kręceniem Małysza kończy dziś 10 lat.
Skąd to wiem? Na pasku widać informację, na temat udzielenia rządowi wotum zaufania. Takich głosowań było w naszej historii sporo, ale tylko jedno pokrywa się z protestami górniczymi.
Link do głosowania, link do manifestacji
#heheszki #ciekawostki
Skąd to wiem? Na pasku widać informację, na temat udzielenia rządowi wotum zaufania. Takich głosowań było w naszej historii sporo, ale tylko jedno pokrywa się z protestami górniczymi.
Link do głosowania, link do manifestacji
#heheszki #ciekawostki
Co w sobie ma komputer od Apple że jest lepszy od nie apple i Windowsa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pytam poważnie, zastanawia mnie co ludzie widzą w komputerze od Apple za kilka tyś zł od tańszego i lepiej wyposażonego z Windows, po za oczywiście logiem i ceną ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
#komputery #kiciochpyta #komputery
@Marcinowy: pokaż taki najpierw, chodzi mi nie tylko o 'gołe' parametry, ale też rozmiary, wagę, jakość wykonania i czas pracy na baterii
@Marcinowy: znajdz o podobnych parametrach (z uwzglednieniem WAGI, wymiarów i czasu pracy na baterii) - i zobaczysz czemu.
A, no i gładzik, bardziej zajebistego i lepiej działającego gładzika czy też touchpada nie spotkałem, nawet w
No dobrze, a w czym lepszy jest Mac Mini i Mac PRO?
Ps. Apple jest dla pedalow : D
@Marcinowy: Mac PRO też ma chyba najlepszy stosunek wymiarów do ceny + wszedize masz OSX - czyli stabilnego uniksa
@Marcinowy: nie, poza tym ile mac mini koszuje? jakieś 2,5k zł? To podobnie jak wiekszosc PC tej wielkosci i parametrach...
Co do mini vs pro, mini to tak naprawdę laptop w stacjonarnej obudowie, pro to jest normalny blaszak z prockami Xeon e5 który potrafi sie, przegrzewać :) (to nie jest żart).
Komentarz usunięty przez autora