Aktywne Wpisy

Fiszermen +342
Najbardziej cringowe wydarzenia XXI wieku. Ja zacznę i ciężko będzie przebić. Burmistrz Minneapolis płacze nad trumną George’a Floryda. #glupiewykopowezabawy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
natalia-roslon +318
Ta kobieta ma takie zasięgi i zbiera tak ogromny poklask wśród #polskieonuce że jestem przerażona. W komentarzach istne piekło, wszyscy popierają jej kocopoły, całe rzesze absolwentów uniwersytetu chłopskiego rozumu. Dwa dni temu jak zaczęła sie akacja polskieonuce, byłam w szoku jak wiele Polaków a nie ruskich trolli tęskni za ruskim butem, ale teraz jestem już totalnie wywalona z kubotów na ziemię, leżę na podłodze i nie wierzę. Marzę, żeby tej
źródło: 1000040498
Pobierz

@Andr3v: Niestety, nie mamy takiej możliwości, tylko kartka i ołówek ;/.
@Andr3v: Noł łej! U niego nie ma szans, nie ma nawet mowy o tym aby ktoś zapomniał cyrkla czy kątomierza. Od razu można nie iść na zajęcia :)
BTW. Rozumiem niechęć do rysowania ręcznie i słuszny zawód, że nie korzysta się z komputera, ale sytuacja na uczelni wygląda tak, że jak przyjmą 500 osób na kierunki z grafiką inż/kreską to im nie starczy stanowisk z licencjami CAD, żeby dało się to sprawnie przeprowadzić nie blokując laborek innym. Tak mają taniej i prościej można zweryfikować samodzielność. Nie
Nie do końca rozumiem Twoje porównanie. Przeczytaj pogrubione :)
" I o ile u mnie na przemyśle rysunek techniczny był ważny, tak na innych kierunkach niekoniecznie to miało sens."
Jeśli prowadzący czepia ię o brak kątomierza, to rzeczywiście jest jebnięty
@kenchano: A to nie wiem, u mnie na uczelni sprzęt był bez zarzutów jeśli chodzi o ilość i parametry. Na erazmusach w Finlandii koleżanka opowiadała, że pracowali na autocadzie i uczelnia im jakieś certyfikaty nawet zasponsorowała, u nas tylko jakiś tańszy odpowiednik, ale nie
@Murzyn_uciekajacy_po_lesie: Która politechnika, bo u mnie na PW nikt na tak głupi pomysł nie wpadł. Projekty budowlane od razu w AutoCadzie robiliśmy.