Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +49
To jest szczyt hipokryzji i strzelania sobie w stopę. Ziomek @vforvendetta, najpierw smuci że pis chce zaostrzyć wymagane do posiadania broni a chwilę potem rzuca takim kwiatkiem
https://www.dropbox.com/s/ojzxpmiwjkuh8x0/Zrzut%20ekranu%202015-11-22%2020.46.04.png?dl=0
Nie cierpię #neuropa, bliżej mi do #4konserwy ale jak widze p---------e
-Ej czy da się co zrobić
-No nie w naszym pięknym kraju hehe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jeszcze bez jakiejkolwiek znajomości tematu to mam ochotę wszystkim nasypać soli do d--y.
Nikt, powtarzam, nikt nie rozbraja ludzi, jak Ci którzy mówią: ło obywatele powinni mieć dostęp do #bron bo teraz to w ogóle nie ma.
Brawo bulwy. W efekcie mój ojciec przez 20 lat myślał że nikt poza policją i wojskiem nie może mieć broni bo przecież tv tak mówi i korwiny też.
Albo nie macie pojęcia o czym p---------e, albo wcale wam nie zależy na to żeby podnosić świadomość ludzi, tylko chodzi o wynik w wyborach i żeby mieć chwytliwe hasełko.
Nie wiem sam co gorsze.
Imho lepiej jak powiecie każdemu obywatelowi że za 2k i 6 miesięcy może mieć pozwolenie na b--ń, a bez niego może kupić czarnoprochowca, niż jak bedziecie płakać że jesteśmy rozbrajani. Mamy mniej restrykcyjne przepisy niż we francji i niemczech a mniejszy odsetek obywateli ma b--ń.
Brawo k---a, tak dalej.
#korwin #polityka #gorzkiezale #4konserwy
P.S jak dla mnie to możecie p-------ć co chcecie, tylko nie okłamujcie ludzi i nie płaczcie że są okłamyani.
Komentarz usunięty przez autora
@troodon: to mogli zmienić po cichu jak ludzie nie wiedzą że mają prawo.
@plumkajacy_kalafior: tak. b--ń mają ludzie którzy potrafią strzelać i nie są p------i, czy nie mają problemów z psychiką.
@plumkajacy_kalafior: Ej to tak jak z prawem jazdy! Niech każdy kupi samochód i jeździ jak mu się podoba
@troodon: dalej obywayteli stać na samochody za 10, a na coś co może obywatelowi uratować życie i zdrowie brakuje?
@plumkajacy_kalafior: czyli muszą iść do lekarza?
Dowód
http://www.strzelecka.net/viewtopic.php?f=2&t=4812
@plumkajacy_kalafior: źródło?