Wpis z mikrobloga

#katoterror
Masha z Iranu była muzułmanką, ale została chrześcijanką. Ze strachu przed Polakami.

Masha, pochodząca z Iranu gimnazjalista, była muzułmanką. Jednak po tym, jak kolejny raz została w Warszawie uderzona butelką w głowę, zdjęła chustę i została chrześcijanką. Ze strachu. Dzieci imigrantów coraz częściej spotykają się w Polsce z agresją nie tylko słowną, ale również fizyczną.

#neuropa #4konserwy #bekazprawakow #patologia
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kamill: Akurat zespół Bednarska to lewactwo na 100% ( ͡° ͜ʖ ͡°) Choćby z tego względu, że uczy tam Bratkowska.
Jeszcze z takich lewackich klimatów w wawiedobry jest LO tzw "KĄT" w którym dyrektorem jest hipis, a uczniami byli dużej mierze panczury i inne lewackie odpady neuropy - kiedyś, teraz nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@GangrenaM: Chrześcijanie nawracają butelką w łeb a muzułmanie kulką w łeb.

A tak serio to właśnie to jest efekt uboczny naiwnego myślenia, że ludzie mogą wszyscy żyć w harmonii i wszyscy wszystkich kochać. Niestety prawdziwa natura wychodzi właśnie w takich sytuacjach.
  • Odpowiedz
@GangrenaM: straszne. zaraz się zesram z wrazenia.

ja mam kilka przypadkow z wlasnego podworka. chodzi mi o osoby rudowlose. przez calą moją szkolną karierę takie osoby byly niszczone psychicznie i zaden k---a obecny piewca wolnosci nigdy sie za rudym nie wstawil ale bronic ludzi oddalonych o tysiace km to latwo bo nikt ciebie nie rozliczy, nie?

zawsze mnie to ciekawi, ze rudy to hehe ale jak juz chodzi o biedną
  • Odpowiedz
@GangrenaM:

Dzieci imigrantów coraz częściej spotykają się w Polsce z agresją nie tylko słowną, ale również fizyczną.

Coraz częściej? To znaczy jak często spotykali eis kiedyś, a jak często spotykają się teraz?
Są jakieś dane na ten temat czy redaktor wyciągnął te dane ze swojej d--y?
  • Odpowiedz