Wpis z mikrobloga

Moja koleżanka jezdzi tico... ostatnio wybrała się do warsztatu bo auto gasło na niskich obrotach i dusiło się przy przyspieszaniu.
Przyjechała, opowiedziała o objawach awarii, a mechanik tylko spojrzał na samochód i powiedział że nie podejmie się tego ale zna miejsce gdzie się specjalizują w takich przypadkach. Usiadł przed komputerem, poklikał chwilę i podyktował numer telefonu.

Po wyjściu zadzwoniła pod ten numer i wiecie co?

#mechanika #carboners #heheszki
longermenu - Moja koleżanka jezdzi tico... ostatnio wybrała się do warsztatu bo auto ...

źródło: comment_bgqNVJLacvaNQT9Ih3Zbpuzdxs2MJu5F.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@longermenu: ale tico to ty szanuj. Trafiliśmy z ojcem na bardzo prawilny egzemplarz, od mechanika, wyregulowany umiejętnie gaźnik i pali 4 litry na 100km, a przyspiesza bardzo płynnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Sam nim jechałem ekspresówką 130kmh aż się sebixom w BMW gotowało pod czachą jak mijałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Sam nim jechałem ekspresówką 130kmh aż się sebixom w BMW gotowało pod czachą jak mijałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@TymRazemNieBedeBordo: co im się miało gotować? Że jesteś #!$%@? i jedziesz czymś takim 130? To tak samo mądre jak jazda typowym e36 z vmax.
Jakby chcieli to by cie #!$%@? bez redukcji.
  • Odpowiedz
@longermenu: ale tico to ty szanuj. Trafiliśmy z ojcem na bardzo prawilny egzemplarz, od mechanika, wyregulowany umiejętnie gaźnik i pali 4 litry na 100km, a przyspiesza bardzo płynnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@TymRazemNieBedeBordo: szanować trumnę na kółkach? Owszem, pojemne - i tu się kończą zalety, bo w momencie wypadku robi się bardzo mało pojemne...
  • Odpowiedz
@enron: @focer: @focer: o gurwa ale fanaberie xD trumna na kółkach? #!$%@? bo jadę 130? motocykle oferują lepsze bezpieczeństwo??? xDDDD

Auto same nie powoduje wypadków. Jest zadbane, układ sterowniczy i hamulcowy działa jak powinien... to czemu miałbym się nim bać jechać te 130 bardziej od sebixów które od 50tys km nie sprawdzali nawet co sie dzieje z hamulcami i układem sterowania w ich golfie?

I słow klucz. Ekspresówka. Dwa pasy, swoboda, prosta droga. Nie wiejska droga, dziura na dziurze, zakręty, ograniczenia i możliwość że ci pieszy
TymRazemNieBedeBordo - @enron: @focer: @focer: o gurwa ale fanaberie xD trumna na kół...

źródło: comment_X6URXByYatCTiAqtcKJAH1ajF5KDFGRo.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@enron: @focer: @focer: o gurwa ale fanaberie xD trumna na kółkach? #!$%@? bo jadę 130? motocykle oferują lepsze bezpieczeństwo??? xDDDD

Po prostu Tico to kpina z bezpieczeństwa użytkowników samochodu - nie przechodzi praktycznie żadnych crashtestów. Już chyba nawet maluch był bezpieczniejszy.

wy to chyba autem z full opcją, 40 poduszkami powietrznymi na lekki deszcz wyjeżdzacie w
  • Odpowiedz
@enron: #!$%@? ogólnikami aż się źle robi stary. Zgodzę się tylko co do bezpieczeństwa bo tu nie ma co komentować, Tico to porcelana nie auto. Ale i tak... twoja wypowiedź to typowe nie znam się ale się wypowiem. I nawet nie próbowałeś zrozumieć sensu wypowiedzi o motorze, z mojego własnego doświadczenia i znajomych motocyklistów.

• Odpowiedz
@enron: #!$%@? ogólnikami aż się źle robi stary. Zgodzę się tylko co do bezpieczeństwa bo tu nie ma co komentować, Tico to porcelana nie auto. Ale i tak... twoja wypowiedź to typowe nie znam się ale się wypowiem. I nawet nie próbowałeś zrozumieć sensu wypowiedzi o motorze, z mojego własnego doświadczenia i znajomych motocyklistów.

Masz w ogóle prawo jazdy?

@TymRazemNieBedeBordo: po prostu widzę więcej szans na przeżycie po
  • Odpowiedz
układem sterowania

@TymRazemNieBedeBordo: to gratuluje... styki w padach działają rozumiem? znasz się tak na autach, jak ja na języku starocerkiewnosłowiańskim.

Po 1 - sze: jest qrva układ kierowniczy w samochodach, a nie układ sterowania
Po 2 - gie: Tico to nie samochód, tylko przyrząd
  • Odpowiedz