Aktywne Wpisy
13sierpnia +135
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
TheOneAndOnly +105
Smieszy mnie ze wykopki na kazdym kroku pisza ze NIE WOLNO placic za dziewczyne, kolacje zawsze pol na pol i bron boze sponsorowac wakacji bo jest sie wtedy cuckiem i betabankomatem XD
Moja byla zarabiala 2tys a ja w it 15, jakbym nie placil za nasze wyjazdy to bym nigdy nigdzie nie pojechal XD
Zrozumcie ze pieniadze to rzecz nabyta a dla bliskiej osoby chce sie jak najlepiej
#zwiazki
Moja byla zarabiala 2tys a ja w it 15, jakbym nie placil za nasze wyjazdy to bym nigdy nigdzie nie pojechal XD
Zrozumcie ze pieniadze to rzecz nabyta a dla bliskiej osoby chce sie jak najlepiej
#zwiazki
Przyjechała, opowiedziała o objawach awarii, a mechanik tylko spojrzał na samochód i powiedział że nie podejmie się tego ale zna miejsce gdzie się specjalizują w takich przypadkach. Usiadł przed komputerem, poklikał chwilę i podyktował numer telefonu.
Po wyjściu zadzwoniła pod ten numer i wiecie co?
#mechanika #carboners #heheszki
Sam nim jechałem ekspresówką 130kmh aż się sebixom w BMW gotowało pod czachą jak mijałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TymRazemNieBedeBordo: co im się miało gotować? Że jesteś #!$%@? i jedziesz czymś takim 130? To tak samo mądre jak jazda typowym e36 z vmax.
Jakby chcieli to by cie #!$%@? bez redukcji.
@TymRazemNieBedeBordo: szanować trumnę na kółkach? Owszem, pojemne - i tu się kończą zalety, bo w momencie wypadku robi się bardzo mało pojemne...
Auto same nie powoduje wypadków. Jest zadbane, układ sterowniczy i hamulcowy działa jak powinien... to czemu miałbym się nim bać jechać te 130 bardziej od sebixów które od 50tys km nie sprawdzali nawet co sie dzieje z hamulcami i układem sterowania w ich golfie?
I słow klucz. Ekspresówka. Dwa pasy, swoboda, prosta droga. Nie wiejska droga, dziura na dziurze, zakręty, ograniczenia i możliwość że ci pieszy
Po prostu Tico to kpina z bezpieczeństwa użytkowników samochodu - nie przechodzi praktycznie żadnych crashtestów. Już chyba nawet maluch był bezpieczniejszy.
@TymRazemNieBedeBordo: po prostu widzę więcej szans na przeżycie po
@TymRazemNieBedeBordo: to gratuluje... styki w padach działają rozumiem? znasz się tak na autach, jak ja na języku starocerkiewnosłowiańskim.
Po 1 - sze: jest qrva układ kierowniczy w samochodach, a nie układ sterowania
Po 2 - gie: Tico to nie samochód, tylko przyrząd
Komentarz usunięty przez moderatora