Aktywne Wpisy

BornToDie69 +9
Przekonajcie mnie, że kupno Range Rovera Discovery Sport to zły pomysł. Marzy mi się Stelvio - za drogie. Hyundai Tucson - trochę nudny. A chcę SUVa dla rodziny z dwóją dzieci.
Nawet nigdy za dużo o tych samochodach opinii nie słyszałem. Niby marka premium (co jest wadą ofc) ale części widzę jakoś tragicznie drogie nie są. #motoryzacja
Nawet nigdy za dużo o tych samochodach opinii nie słyszałem. Niby marka premium (co jest wadą ofc) ale części widzę jakoś tragicznie drogie nie są. #motoryzacja
źródło: Land-Rover-Discovery-Sport-2016_033fr
Pobierz
Zoriuszka +109
Prawda jest taka że kataster powinien być nie od 3, ale od 2 mieszkania. Kogoś kogo stać na 2 mieszkania stać również na podatek od tego 2.
Jeżeli dostał je w spadku od tej mitycznej babci i nie chce płacić podatku - może go sprzedać napędzając podaż.Jeżeli chce kupić mieszkanie dla dziecka - może je przepisać na dziecko, albo płacić podatek skoro go stać na kupno mieszkania dzieciakowi.
Co więcej, powinien być progresywny
Jeżeli dostał je w spadku od tej mitycznej babci i nie chce płacić podatku - może go sprzedać napędzając podaż.Jeżeli chce kupić mieszkanie dla dziecka - może je przepisać na dziecko, albo płacić podatek skoro go stać na kupno mieszkania dzieciakowi.
Co więcej, powinien być progresywny

Najpierw program NCBiR gameINN (to jeszcze zdzierżę bo wyszlo ze środowiska), teraz pani premier Beata Szydlo. Tylko czekać na dotacje i tworzenie gier pod wniosek o dofinansowanie.
Bójcie sie ludu #gamedev (sory za spam tagiem)
#polityka
@marianbaczal: coś więcej?
Komentarz usunięty przez autora
@BezdomnySkynet: zacząłem sobie o tym szukać i nie mogę uwierzyć :D http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=90043
Czyli że wystarczy napisać grę o uchodźcach samobójcach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)