Wpis z mikrobloga

@tenbatonik: Przekroczenie prędkości tutaj jest akurat najmniejszym jego przewinieniem. Celowe trzymanie się zderzaka sprawia, że kierowca puszki ma obowiązek myśleć za 2 osoby. Do tego dochodzi jeszcze zajechanie drogi i zmuszenie mnie do hamowania z ponad 140km/h. A później płaczą na forach, żeby patrzeć w lusterka. To są niedopuszczalne zachowania na drodze i mam zamiar je piętnować.
@kinollos: myślisz ze jak sto razy napiszesz ze nie to masz racje? Po co pytasz jak wiesz lepiej? Z jego perspektywy tak to wyglądało a czy on #!$%@?ł ponad rozum czy Ty go nie widziałeś i wyjechałeś mu jak był blisko to inna sprawa, tego na filmie nie widać. Widać tylko ze jego opinia o Twoim wyprzedzeniu jest mocno inna niż jego. Gx
@Gixaar: Nie rozumiem, o co ta napinka. To akurat jest chyba naturalne, że wiem lepiej jak było ale pytam o coś innego. W ciągu mojej kariery kierowcy pierwszy raz się spotykam z takim bezsensownym zachowaniem. Nie chcę się kłócić, więc powtórzę jeszcze raz - nie mogłem mu zajechać drogi ani wymusić na nim jakiekolwiek zwolnienie, bo on mi usiadł na zderzak jak już sobie jechałem spokojnie prawym pasem. Chciałbym zobaczyć nagranie
@kinollos: Bardzo mnie przekonałeś tylko zarzuć numery tafli, będę unikał, bo kto jak kto ale nikt nie #!$%@? takich kocobołów na szosie jak przekonani o własnej racji, nie obraź sie ale takie mam wnioski z 25 lat jeżdżenia na moto. Gx