Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +215
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +31
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

@lerner:
- najlepszy wynik w wyborach ever
Komentarz usunięty przez autora
@erbo: może rozwinę
jeżeli drużyna której kibicuje przegra 10:1, zamiast zwyczajowego 10:0, mam być wdzięczny i cieszyć się bo udało im się w końcu strzelić gola?!
beka z trolli które wszędzie widzą kuce xD
jak będziesz tak prymitywnie gwałcić fakty i logikę, to zawsze licz sie z kontrą.
@lerner: A dlaczego nie miliard do zera, albo bilion? Masz tak marne porównania że aż szkoda odpisywać.
@Interwyga: wystarczy nie zachowywać się jak oszołomy i nie robić syfu. To wystarczy bo próg wejścia jest tak niski że można się przez niego przeczołgać.
@lerner: Misiu, ogarnij z kim piszesz i kogo trollujesz zanim zaczniesz sadzić te swoje farmazony.
Miesiąc przed wyborami pisałem że Korwin dostanie 4% a Razem dostanie 3%, więc pozdro i poćficz xD
Usprawiedliwianie - no srogo skisłem xD
@erbo: co to ma wspólnego z tym co pisałeś wcześniej, przestań skakać od tematu do tematu.
@erbo: Pisałeś też że Winnicki nie będzie posłem. Pisałeś też że jeśli nim zostanie to usuniesz konto.
Więc usuń pajacu ;)
http://www.wykop.pl/wpis/15090905/protokol-1-ongoing-neuropa-4konserwy-korwin-bekazp/
nadają się co najwyżej do dodania czarnolisto, bo z trollami się nie dyskutuje, oni z jakichś powodów mają postawione za cel obserwować Korwina nawet jak robi kupę w kiblu i wytykać każdy jego krok, każde słowo czy czyn wyolbrzymiać i przeobrażać w porażkę czy w jakieś fałszywe działanie destruktywne.
Korwa dostal dary od losu - anty-systemową i uniosceptyczną młodzież, uchodźców, ludzi w---------h na PO; mimo tego przegrał z muzykiem, nową wersją PO i Flinstonem, a na końcu to niemal wyprzedził go rudy z Razem. To ileś tam więcej głosów to dalej porażka.
@Radeg90: To tak jak kuce o innych. To są uroki bieda-polityki. Niestety.
@Radeg90: oj wypraszam sobie, w moim przypadku to całkowicie prywatna, wolnorynkowa inicjatywa a w zasadzie zemsta za wyborcze manipulowanie wykopu - masowe minusowanie nieprzychylnych osób, zmawianie się na wykopywanie znalezisk o krulu i zduszanie każdej krytyki KORWiNu. Niech kuce poczują jak to jest ciągle być spamowanym.