Wpis z mikrobloga

- najlepszy wynik w wyborach ever

- przegrana

wybierz jedno xD

@erbo: może rozwinę
jeżeli drużyna której kibicuje przegra 10:1, zamiast zwyczajowego 10:0, mam być wdzięczny i cieszyć się bo udało im się w końcu strzelić gola?!
  • Odpowiedz
@lerner:
beka z trolli które wszędzie widzą kuce xD
jak będziesz tak prymitywnie gwałcić fakty i logikę, to zawsze licz sie z kontrą.
  • Odpowiedz
jeżeli drużyna której kibicuje przegra 10:1, zamiast zwyczajowego 10:0

@lerner: A dlaczego nie miliard do zera, albo bilion? Masz tak marne porównania że aż szkoda odpisywać.
  • Odpowiedz
Masz przecież wynik Razem

@Interwyga: wystarczy nie zachowywać się jak oszołomy i nie robić syfu. To wystarczy bo próg wejścia jest tak niski że można się przez niego przeczołgać.

A dlaczego nie miliard do zera, albo bilion? Masz tak marne porównania że aż szkoda
  • Odpowiedz
Marne są twoje próby usprawiedliwienia Krula.

@lerner: Misiu, ogarnij z kim piszesz i kogo trollujesz zanim zaczniesz sadzić te swoje farmazony.
Miesiąc przed wyborami pisałem że Korwin dostanie 4% a Razem dostanie 3%, więc pozdro i poćficz xD

Usprawiedliwianie - no srogo skisłem xD
  • Odpowiedz
Miesiąc przed wyborami pisałem że Korwin dostanie 4% a Razem dostanie 3%, więc pozdro i poćficz xD

@erbo: co to ma wspólnego z tym co pisałeś wcześniej, przestań skakać od tematu do tematu.
  • Odpowiedz

@erbo: Pisałeś też że Winnicki nie będzie posłem. Pisałeś też że jeśli nim zostanie to usuniesz konto.
Więc usuń pajacu ;)
  • Odpowiedz
@erbo: Wdajesz się w rozmowy z prowokatorami. Ci ludzie i jeszcze cała masa stąd, zarówno piszący jak i plusujący:
http://www.wykop.pl/wpis/15090905/protokol-1-ongoing-neuropa-4konserwy-korwin-bekazp/

nadają się co najwyżej do dodania czarnolisto, bo z trollami się nie dyskutuje, oni z jakichś powodów mają postawione za cel obserwować Korwina nawet jak robi kupę w kiblu i wytykać każdy jego krok, każde słowo czy czyn wyolbrzymiać i przeobrażać w porażkę czy w jakieś fałszywe działanie destruktywne.
  • Odpowiedz
@Interwyga:
Korwa dostal dary od losu - anty-systemową i uniosceptyczną młodzież, uchodźców, ludzi w---------h na PO; mimo tego przegrał z muzykiem, nową wersją PO i Flinstonem, a na końcu to niemal wyprzedził go rudy z Razem. To ileś tam więcej głosów to dalej porażka.
  • Odpowiedz
oni z jakichś powodów mają postawione za cel obserwować Korwina nawet jak robi kupę w kiblu i wytykać każdy jego krok, każde słowo czy czyn wyolbrzymiać i przeobrażać w porażkę czy w jakieś fałszywe działanie destruktywne.

@Radeg90: To tak jak kuce o innych. To są uroki bieda-polityki. Niestety.
  • Odpowiedz
@Kapitan_Neuropa: Dokładie tak. Największym handicapem to był temat uchodźców, dar z niebios i s----------e po całości przez 'ludzkie śmieci'. To naprawdę było trzeba się postarać, media nie walily jak w bęben cały czas, sporo ludzi widziało sens, sondaze byly pozytywne.
  • Odpowiedz
, oni z jakichś powodów mają postawione za cel obserwować Korwina nawet jak robi kupę w kiblu i wytykać każdy jego krok

@Radeg90: oj wypraszam sobie, w moim przypadku to całkowicie prywatna, wolnorynkowa inicjatywa a w zasadzie zemsta za wyborcze manipulowanie wykopu - masowe minusowanie nieprzychylnych osób, zmawianie się na wykopywanie znalezisk o krulu i zduszanie każdej krytyki KORWiNu. Niech kuce poczują jak to jest ciągle być spamowanym.
  • Odpowiedz