Wpis z mikrobloga

@KochamJescKisiel: sprawdziłem trekkujac bez przewodnika w Sa Pa, biegając w centrum Londynu i nosząc na codzień. Jedyne co mi nie odpowiada to to że nie pasuje do garnituru. Poza tym noszę codziennie. Na takie rzeczy jak kroki etc już nie patrzę bo nauczyłem się oceniać bez patrzenia na zegarek. Używam jako kontroler do muzyki z telefonu, powiadomienia (wiadomości etc), I do każdej aktywności sportowej. Zdecydowanie polecam wraz z paskiem HR.
  • Odpowiedz
@stagolee: mocno zastanawiam sie nad wersją HR - garmin dopiero co wypuścił, czyli z czujnikiem na nadgarstku. Wtedy pasek jest opcjonalny.

Do koszuli (+garniak) mocno nie pasuje? To mój codzienny strój i właśnie dla wyglądu bardziej skłaniam się ku niemu niż ku 235
  • Odpowiedz
@KochamJescKisiel: na codzień czujnik optyczny lepszy acz do interwalow nie ma porównania z pasem na klatkę. Ja bym nie używał czujnika optycznego do jakichkolwiek aktywności sportowych, szczególnie że ten zegarek jest spory więc się miota bardziej niż jakiś fitness band.

Co do wyglądu, ja do koszuli i spodni założę ale do garniaka to już trochę przegięcie. Zależy jaki masz styl i z kim rozmawiasz. Na spotkanie gdzie zależy mi żeby
  • Odpowiedz