Wpis z mikrobloga

• 2
#android lolipop, dzisiaj coś się popsuło i nie mogę zmienić ustawienia na tryb normalny lub oszczędny przez co bardzo mi schodzi bateria, samo z siebie nic nie instalowałem za każdym wejściem wsypuje się proces i zmiana trybu oszczędzania nic nie daje. Ktoś jakiś pomysł jak to naprawić?
d3v - #android lolipop, dzisiaj coś się popsuło i nie mogę zmienić ustawienia na tryb...

źródło: comment_tGODdFdfBA7EX8LYYJ4U0SrIZ6vMwhxa.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@sanczoklep: asus zenfone 5.rok temu była długa rozkmina czy kupić motorole moto g 2nd czy Asusa.

Wybrałem asusa z powodu 2 gb ramu, fajnego designu i pokrowca Filip cover z kółeczkiem w środku, można odbierać połączenia nie otwierając pokrowca. Za motorola moto 2nd przemawiala bateria. W asusie jest niestety słabo z nią. I to w sumie jedyna wada. Nakładka asusowa także jest w mojej ocenie bardzo fajna, nie ingeruje wiele
  • Odpowiedz
@d3v: mam moto g2 to nie jestem pewny czy bateria to taka mocna strona telefonu :p Dzięki za opinie. Może się skuszę. Też myślałem nad asusem ale g2 ma dualsima i podobno ma wyjść andek 6.0 i jak narazie od maja katuje i działa miodzio.
  • Odpowiedz