Wpis z mikrobloga

No k---a mać. Mam nowych współlokatorów już jakoś z miesiąc. Nie dosyć że to straszne brudasy (nie sprzątają, z kuchnii znikają na kilka dni talerze i sztućce) to dzisiaj o------i coś jeszcze. Jest k---a 23 a ci p-----------y włączyli pralkę. Na długi program, czyli pochodzi 1.5h. Już ich s-------m jakbyście pytali. No k---a mać. Jest 23 a my mieszkamy w bloku. Wcale się nie zdziwie jak zaraz bagiety wpadną. No na bank jutro sąsiadka mnie zaczepi że co to za hałasy po nocy.

Powiedzcie mi jakim podludziem trzeba być żeby nie myśleć o tym że jest po 22 i ludzie chcą k---a spać?!
Mieszkają ze mną od dwóch miesięcy a ja już tak bardzo ich nienawidzę...

#studbaza #patologiazewsi #k------c #bekazpodludzi
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hpiotrekh: Zależy jaka pralka. Jak nowa albo kilkuletnia to rzeczywiście może pracować cicho, ale stare pralki bywają głośne. Poza tym nawet nowy sprzęt z czasem się zużywa - 10 lat temu kupiliśmy pralkę Whirlpoola, przez parę lat było cicho, ale pewnego dnia wyrobiło się jakieś łożysko. Jak mama nastawiła pralkę na noc (mieszkałem wtedy w domu jednorodzinnym na wsi) i zaczęła wirować, to myślałem, że odrzutowiec startuje xD
  • Odpowiedz