A ja mam takie pytanie. Jaki plan ma partia .Nowoczesna? Chciałbym ich bardziej zrozumieć, czym oni się kierują, co chcieli by zmienić. Wie ktoś coś na ten temat? #polityka #nowoczesnapl
bo byloby fajnie jakby ktos dolaczyl do Kukiza i pojawily sie narzedzia nacisku na inne partie w tym temacie i jakies nadzieje na zmiany
Kolejny raz te same brednie. Kukiz nie bierze pieniędzy bo nie jest partią więc mu się nic nie należy. A partią nie jest z wielu różnych powodów ale pewnie i dlatego że jak się założy partię to trzeba przestrzegać standardów zbierania pieniędzy zgodnie z ustawą,
tam sram na zglaszanie, wole beke z jego fanatycznych wyborców ("pluj qrvie w twarz to powie Ci ze deszcz pada")
Poraziła mnie twoja kultura i inteligencja. Ja cię nie obrażam mimo że zagłosowałeś na człowieka który żyje z grania na gitarze a dziś chce rządzić dużym krajem.
LOL, #takbylo ...bo Kukiz w ogole mial bardzo kosztowną kampanię:) Masz ty w ogole "kontakt
Po to zadałem to pytanie, by zwolennicy opisali to swoimi słowami, a jeżeli tego nie potrafią, to wątpię by nadawali się do głosowania... To co piszą, sam potrafię sobie znaleźć. Zależało mi na tym, by wyborcy opisali swoimi słowami, do czego ich zdaniem dąży ta partia.
@Cheater: Ale co ja mam zgłaszać? Ja nie wiem o żadnych nieprawidłowościach, a Twoich wymysłów nie uznaję za warte. Twoja niezdolność umysłowa właśnie na tym polega, że powtarzasz debilizmy po swoich idolach, którzy są takimi przegrywami, że nawet nie potrafią usunąć konta.
Komentarz usunięty przez moderatora
Kolejny raz te same brednie. Kukiz nie bierze pieniędzy bo nie jest partią więc mu się nic nie należy. A partią nie jest z wielu różnych powodów ale pewnie i dlatego że jak się założy partię to trzeba przestrzegać standardów zbierania pieniędzy zgodnie z ustawą,
http://www.sejm.gov.pl/prawo/partiepol/partiepol.htm
No właśnie wiedział że w taki sposób nie zbierze pieniędzy na kampanię i dlatego zdecydował się na
Poraziła mnie twoja kultura i inteligencja. Ja cię nie obrażam mimo że zagłosowałeś na człowieka który żyje z grania na gitarze a dziś chce rządzić dużym krajem.
także powodzenia :D
Już lecę!
@Cheater: Ja dla odmiany sram na takie Twoje fakty, których nie jesteś w stanie poprzeć czynami.
Twoja niezdolność umysłowa właśnie na tym polega, że powtarzasz debilizmy po swoich idolach, którzy są takimi przegrywami, że nawet nie potrafią usunąć konta.