Wpis z mikrobloga

Co ja mam z tą pamięcią w telefonie? Mam zainstalowane ledwo 3 aplikacje (w tym program do czyszczenia pamięci podręcznej) i co chwile wyskakuje mi że mało pamięci. Żadnej muzyki, kilka zdjęć i krótkie filmiki z kamery. Czy to możliwe żeby Mapy Google i Google Play których usunąć się nie da zajmowały tyle pamięci? Da się coś z tym zrobić czy trzeba zrootować telefon?

#telefon #smartfon #samsung #android #galaxymini #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@VooDoo11: Jakbym miał zrootowany to bym nie p-------ł bo by mi powiedział. Nie zrootowany i niedługo pewnie to zrobie ale zapewne domyślasz się że nie wiem jak to się robi. Myślałem po prostu że jest jakiś problem bo nie przypuszczałem że telefon może być aż tak do d--y.
  • Odpowiedz
@KapitanKompot: To się najczęściej sprowadza do kilku prostych kroków. Znalezienie w necie pliku update.zip, który będzie odpowiedni dla Twojego telefonu, wrzucenie go na SD i parę kliknięć w menu recovery. Poszukaj na forach Twojego modelu, a jak się sam boisz, to może jakiś znajomy Ci za p--o zrobi.
  • Odpowiedz