Powiem wam coś mirki. 1. bądź #rozowypasek 2. zdradź emocjonalnie swojego #niebieskipasek z jakimś innym typkiem 3. #niebieskipasek ma dostep do twojego emaila i zmienia hasło ale potem chce ci to zwrócić bo to głupie (pic rel) 3.1 niebieski próbuje to zakończyć bez kłótni (pic rel) 4. powiedz żeby s--------ł bo przeszkadzasz mu jak oglądasz film ze swoim nowym niebieskim 5. na drugi dzień napisz na mirko(na którym masz zerową aktywność bo to portal dla debili według ciebie) WPIS 6. zablokuj ex niebieski żeby nie mógł odpisywać na twojego posta 7. miej 16 lat
@Klopsztanga: Ale co chodzi? Co jakie? Zadaj pytanie jeszcze raz. @przemyslany_nick: Byłem zazdrosny o to że ona nie ma żadnych koleżanek i cały wolny czas spędza w CSie z kolegami. Tyle. Jeszcze jak byliśmy razem to Gra>Ja.
@Klopsztanga: Chodziło właśnie o takie rzeczy typowo kobiece - nie rozumiałem momentami o co jej chodzi - pytałem koleżanki i tyle. Może zdażyło się że coś prywatnego powiedziałem o nas - może głupota, ale pomagało mi to.
@przemyslany_nick: Nie rozumiem tylko dlaczego dzisiaj wstawiła ten swój post skoro nie chciała i nie chce tego emaila. Nie mogła zająć się Pjotrkiem po prostu a mnie olać skoro taki zły jestem? Ja już tu sobie lurkuje mirko na spokojnie a nagle jakieś powiadomienia że ktoś mnie oznacza w jej poście ( ͡º͜ʖ͡º)
@Klopsztanga: Chodziło właśnie o takie rzeczy typowo kobiece - nie rozumiałem momentami o co jej chodzi - pytałem koleżanki i tyle. Może zdażyło się że coś prywatnego powiedziałem o nas - może głupota, ale pomagało mi to.
@chronoire: a nie mówiłem... robił to, bo się starał, szukał sposobu na naprawienie czegoś.
@przemyslany_nick wstawiłam to dlatego, bo wydałało mi się głupie kraść komuś maila. a dzisiaj wieczorem wysłałam wszystkim którzy czasem wysyłają mi coś na maila wiadomość o jego zmianie
@przemyslany_nick: pogadanki były i to bardzo często ale podczas tej przerwy bardzo mało pisaliśmy/nie rozmawialiśmy wcale i skończyło się jak się skończyło
@Quenas: Boże jakim Ty jesteś s----------m emocjonalnie typem XDDD. Borderline mocno, nic dziwnego, że Cię zostawiła. Jeszcze wrzucasz milion screenów, które tylko POTWIERDZAJĄ Twoje s----------e i w sumie nie wiem czego oczekujesz, bo nic innego z nich nie wynika. ZDRADA MYŚLOWA XDDD. Nastoletnie no-love story, rozwód internetowy ze skinem do CSa w tle XD.
1. bądź #rozowypasek
2. zdradź emocjonalnie swojego #niebieskipasek z jakimś innym typkiem
3. #niebieskipasek ma dostep do twojego emaila i zmienia hasło ale potem chce ci to zwrócić bo to głupie (pic rel)
3.1 niebieski próbuje to zakończyć bez kłótni (pic rel)
4. powiedz żeby s--------ł bo przeszkadzasz mu jak oglądasz film ze swoim nowym niebieskim
5. na drugi dzień napisz na mirko(na którym masz zerową aktywność bo to portal dla debili według ciebie) WPIS
6. zablokuj ex niebieski żeby nie mógł odpisywać na twojego posta
7. miej 16 lat
#logikarozowychpaskow #c-----------o #przegryw #truestory
źródło: comment_vOxpOwqCe0iSPhszQmT2SPstQAp7EJE8.jpg
Pobierz@Quenas: a ty odpowiesz?
Nie ma co płakać, po tym co ja tu czytałem, to na Twoim miejscu bym się cieszył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@przemyslany_nick: Byłem zazdrosny o to że ona nie ma żadnych koleżanek i cały wolny czas spędza w CSie z kolegami. Tyle. Jeszcze jak byliśmy razem to Gra>Ja.
@miciek335: już nie gram ale miałem LEMa na wakacjach jakoś
@chronoire: a nie mówiłem... robił to, bo się starał, szukał sposobu na naprawienie czegoś.
... Z MIRKO.
Baw sie! :)
Fakt, to było głupie. Z całym szacunkiem, ale powód Waszego rozstania też się taki wydaje.
Nastoletnie no-love story, rozwód internetowy ze skinem do CSa w tle XD.