Aktywne Wpisy
lansvans +68
Trójkskok w nowoczesność, czyli rebranding PKP w barwy Deutsche Bahn ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#cpk #pkp #ko #bekazlewactwa
#cpk #pkp #ko #bekazlewactwa
mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
1. bądź #rozowypasek
2. zdradź emocjonalnie swojego #niebieskipasek z jakimś innym typkiem
3. #niebieskipasek ma dostep do twojego emaila i zmienia hasło ale potem chce ci to zwrócić bo to głupie (pic rel)
3.1 niebieski próbuje to zakończyć bez kłótni (pic rel)
4. powiedz żeby #!$%@?ł bo przeszkadzasz mu jak oglądasz film ze swoim nowym niebieskim
5. na drugi dzień napisz na mirko(na którym masz zerową aktywność bo to portal dla debili według ciebie) WPIS
6. zablokuj ex niebieski żeby nie mógł odpisywać na twojego posta
7. miej 16 lat
#logikarozowychpaskow ##!$%@? #przegryw #truestory
@Quenas: Z Twojej perspektywy, ona miała bolca na boku, a może Ty z jej perspektywy miałeś pizzę nad głową? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zerwaliśmy a ona powiedziała że mam usunąć ze znajomych moją przyjaciółkę jeśli chce się z NIĄ przyjaźnić. Moja reakcja.
@Quenas: Fakt, pokićkałem. Chodziło oczywiście o Piotrka.
@Quenas, @chronoire: co właściwie stało na przeszkodzie Waszego związku? Ci przyjaciele płci przeciwnej?
Jeśli znów nie jesteście razem, to starasz się usilnie zakończyć ten związek, niż starać się naprawić.
Chyba, że chcecie by inni mieli z was #heheszki, wtedy ok.