Wpis z mikrobloga

@borowa90: słów brakuje raczej na Twój brak słów. Rosnąca liczba imigrantów jest nieunikniona - nie mówię tu o tych rzeszach ciągnących z Azji, bo to akurat mocno szkodliwe, ale choćby o Ukraińcach. Pogódź się z tym, że w Polsce obcokrajowców będzie przybywać. Albo pogódź się z emeryturą rzędu 100 zł
@Fren: Słów brakuje mi z kilku powodów, chociażby doboru reprezentanta imigrantów z jakimi spotykamy się lub będziemy się w Polsce spotykać w niedalekiej przyszłości. No chyba, że tak wygląda przeciętny Syryjczyk.

Albo pogódź się z emeryturą rzędu 100 zł

Ja się już dawno pogodziłem z tym, że emerytury w ogóle mieć nie będę. Jeśli liczysz sobie nie więcej niż 40 wiosen to Tobie radziłbym się również nad tym mocno zastanowić. Naiwnym
@Wynoszony: nigdzie nie pisałem że nie jestem gburowatym chamem, natomiast zdziwiłbyś się ilu "ciapatych" opowiada równie chamskie i rasistowskie żarty

oczywiście nie w towarzystwie ludzi którzy mają kija w dupie
@Wynoszony: To kup sobie mieszkanie przy jakimś obozie dla imigrantów jeżeli Polacy ci tak przeszkadzają. Może za kilka lat powstanie jakaś arabska dzielnica w Polsce, przeprowadź się tam i w tedy doświadczysz oświecenia kulturowego.
@Niedowiarek: @siwylol25: @pmache: Ale ja nie mówię że wszyscy murzyni i imigranci są dobrzy (jeśli to muzułmanie to prawie z pewnością nie są dobrzy). Chodzi o szacunek dla tych nielicznych dobrych, których osobiście znam.

I jestem przeciwko przyjmowaniu uchodzców w Polsce, czy innych imigrantów którzy nie zgadzają się z chrześcijańską kulturą panującą w Polsce.
@Wynoszony: i właśnie ja, z szacunku do nich i do siebie nie chcę ich w Polsce. Wiem jak to sie skończy. Tak samo jak tutaj, holendrzy staja się mniejszością we własnym kraju i boją się wieczorem wyjść z domu.