Aktywne Wpisy
nat_soc +1
Janek_dzbanek +31
#psy #pokazpsa #zwierzaczki #zalesie
Właśnie dzwonił weterynarz i powiedział, że pies umarł. W szpitalu, w samotności, bez głaskania opiekunów. Miał 4 lata.
W niedzielę biegał, szczekał, z chęcią wychodził na spacery. Dzisiaj rano jeszcze mówiłem mu w domu, przed tym jak pojechał do weterynarza, że wszystko będzie dobrze i niedługo znów będzie jadł jego ulubione ciasteczka. Okłamałem go :/
Nie życzę żadnemu z Waszych psów, kotów, czy innych #smiesznypiesek takiej śmierci pupila.
Właśnie dzwonił weterynarz i powiedział, że pies umarł. W szpitalu, w samotności, bez głaskania opiekunów. Miał 4 lata.
W niedzielę biegał, szczekał, z chęcią wychodził na spacery. Dzisiaj rano jeszcze mówiłem mu w domu, przed tym jak pojechał do weterynarza, że wszystko będzie dobrze i niedługo znów będzie jadł jego ulubione ciasteczka. Okłamałem go :/
Nie życzę żadnemu z Waszych psów, kotów, czy innych #smiesznypiesek takiej śmierci pupila.
#rakcontent #rakinstant #imigranci #polska
ok
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja się już dawno pogodziłem z tym, że emerytury w ogóle mieć nie będę. Jeśli liczysz sobie nie więcej niż 40 wiosen to Tobie radziłbym się również nad tym mocno zastanowić. Naiwnym
Wyjdzcie z piwnicy to zobaczycie że życie nie jest takie jak to grono rasistowskiej adoracji wykopowej przedstawia. elo
elo, życzę ci żebyś też poznał prawdę. Ale żeby nie było za póxno gdy obudzisz sie z takim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak samo walczę z niesprawiedliwymi stereotypami na temat polaków.
oczywiście nie w towarzystwie ludzi którzy mają kija w dupie
Komentarz usunięty przez autora
I jestem przeciwko przyjmowaniu uchodzców w Polsce, czy innych imigrantów którzy nie zgadzają się z chrześcijańską kulturą panującą w Polsce.