Wpis z mikrobloga

Ponieważ zostałem poproszony o dokończenie historii kumpla, więc robię to poniżej:

Jak napisałem - różowa wyjechała na weekend do mamusi, z tego co wiem wróciła wieczorem, a że kumpel jest dość rozgarnięty to postanowił załatwić to w sposób krótki i rzeczowy.

Gdy dziewczę wróciło do domu wieczorem w niedzielę, jak tylko zdjęła płaszcz, powiedział, że on się strasznie na niej zawiódł, że przemyślał sprawę, że ma zrobić "w tył zwrot" i wyjść w tej chwili. Powiedział, że "Kasia już wie, że dzisiaj będziesz u niej nocować, a swoje rzeczy możesz odebrać w ciągu 3-4 dni, umówimy się kiedy". Dziewczyna w szoku, podobno się rozbeczała, zaczęła się nawet do niego dobierać xD, ale kumpel twardo "masz wyjść" i koniec. Zamówił dla niej taksówkę (na jej koszt jeszcze xD), dał jej do ręki płaszcz, torebkę i wystawił torbę przed drzwi domu, i po prostu zamknął. Ta oczywiście pukała, krzyczała, ale nie otworzył. Ona zadzwoniła do swojej koleżanki Kasi, u której miała nocować, i powiedziała co się stało, wsiadła do taksy i odjechała.

Przez dwa kolejne dni zasypywała go smsami i telefonami (podobno nawet raz przyjechała po południu, ale kolegi nie było bo był w pracy), a on jej tylko jednego smsa wczoraj napisał, że może w weekend przyjechać po rzeczy.

Tyle, kurtyny nie ma bo pewnie będzie jeszcze akt 3.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #bekazrozowychpaskow #niebieskiepaski
  • 43
  • Odpowiedz
@waginator: a jest jakiś kreator wołania? bo ostatnio było ponad 300 plusów i pewnie każdy by chciał być zawołany, a nie mam aż tyle czasu żeby przez pół godziny @ wstawiać przed każdy nick ;)
  • Odpowiedz
  • 1
@pila_mechaniczna: 5 lat, z takim(prawdopodobnie) końcem, osobiście nie dałbym rady zrobić jak Twój kumpel ale podziwiam zaparcia i fakt faktem szybko się "ogarnął" .Zawołaj na part 3, pozdrawiam c:
  • Odpowiedz