Aktywne Wpisy
Defined +23
Wyjaśni ktoś mi jakim cudem dorosłym chłopom dało się wmówić, że potrzebują koniecznie klocków? Przecież klocki to zabawa dla dzieci maks do 5 roku życia, a w przypadkach skrajnych może i do 6. Jak słyszę, że dorosły chłop właśnie wydał kilka set złotych, a nawet i po kilka tysięcy niektórzy za kawałek pierdzielonego plastiku z wypustkami, to mam giga bekę z niego i traktuję go trochę jak taki większe dziecko.
#logikaniebieskichpaskow #
#logikaniebieskichpaskow #
4mmc-enjoyer +41
Czy ktoś faktycznie miał jakieś benefity z tego że się starał i #!$%@?ł (np. darmowe nadgodziny)?
Ja miałem sytuację, gdzie zakontraktowali team do zagranicznego korpo, zmieniając tym samym poprzednią zewnętrzną firmę. Proste taski wisiały nieruszone od np. 3 lat. Nie wiem jak pracowali Ci z poprzedniej firmy, chyba nie robili w sumie nic. Ogarnęliśmy temat, setki tasków zrobionych, wyszliśmy na prostą.
Na jaki pomysł wpada korpo? Nie robicie tyle tasków co na
Ja miałem sytuację, gdzie zakontraktowali team do zagranicznego korpo, zmieniając tym samym poprzednią zewnętrzną firmę. Proste taski wisiały nieruszone od np. 3 lat. Nie wiem jak pracowali Ci z poprzedniej firmy, chyba nie robili w sumie nic. Ogarnęliśmy temat, setki tasków zrobionych, wyszliśmy na prostą.
Na jaki pomysł wpada korpo? Nie robicie tyle tasków co na
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jak napisałem - różowa wyjechała na weekend do mamusi, z tego co wiem wróciła wieczorem, a że kumpel jest dość rozgarnięty to postanowił załatwić to w sposób krótki i rzeczowy.
Gdy dziewczę wróciło do domu wieczorem w niedzielę, jak tylko zdjęła płaszcz, powiedział, że on się strasznie na niej zawiódł, że przemyślał sprawę, że ma zrobić "w tył zwrot" i wyjść w tej chwili. Powiedział, że "Kasia już wie, że dzisiaj będziesz u niej nocować, a swoje rzeczy możesz odebrać w ciągu 3-4 dni, umówimy się kiedy". Dziewczyna w szoku, podobno się rozbeczała, zaczęła się nawet do niego dobierać xD, ale kumpel twardo "masz wyjść" i koniec. Zamówił dla niej taksówkę (na jej koszt jeszcze xD), dał jej do ręki płaszcz, torebkę i wystawił torbę przed drzwi domu, i po prostu zamknął. Ta oczywiście pukała, krzyczała, ale nie otworzył. Ona zadzwoniła do swojej koleżanki Kasi, u której miała nocować, i powiedziała co się stało, wsiadła do taksy i odjechała.
Przez dwa kolejne dni zasypywała go smsami i telefonami (podobno nawet raz przyjechała po południu, ale kolegi nie było bo był w pracy), a on jej tylko jednego smsa wczoraj napisał, że może w weekend przyjechać po rzeczy.
Tyle, kurtyny nie ma bo pewnie będzie jeszcze akt 3.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #bekazrozowychpaskow #niebieskiepaski
Dlatego związki są pszejebongo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wolaj co bylo dalej
Treść została ukryta...
Komentarz usunięty przez moderatora