Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +38
Ożeniłem się z rozsądku bo była całkiem normalna na tle poprzednich nastu bab z którymi się spotykałem, nie było w tym uczucia (zresztą z żadną nie miałem). Zbliżał się już czas na wybór między dzieckiem z normalną baba albo szukaniem w nieskończoność tego czegoś i później bycie starcem wychowującym dziecko.
Dziecko ma już kilka lat, zaczyna powoli być rozumne, a w nowym biurze poznałem w końcu chyba tą jedyną. Jest młodsza o
Dziecko ma już kilka lat, zaczyna powoli być rozumne, a w nowym biurze poznałem w końcu chyba tą jedyną. Jest młodsza o
antarhei +8
#motoryzacja #samochody wsiadam rano do auta, długi weekend, trasa i takie coś... Co robić? Da się to w jakimś zakładzie chociaż załatać, aby kontrola na granicy nie zatrzymała?
Przemyśl to, a jak cię kwota szokuje, to łap wyliczenia centrum im. Adama Smitha:
http://www.forbes.pl/artykuly/sekcje/Wydarzenia/nasze-drogie-dzieci--176-tys--zl-do-20--roku-zycia,27440,1
@Slonx: Pewnie tak samo jak ten, któremu trzeba dołożyć po "pińcet" miesięcznie.
A jeżeli chodzi o 500 na dziecko, to akurat głupi pomysł. Tak samo jak finansowanie In Vitro z budżetu.
Komentarz usunięty przez autora
@Slonx: To jeszcze nic, jakim cudem bezdomny może sobie pozwolić na wydanie kilkudziesięciu tysięcy złotych na a-----l? Jak to możliwe, że ktoś taki nie ma gdzie mieszkać, wszak koszty wynajmu to maksymalnie parę stówek miesięcznie?
Średnio sprytna manipulacja. Dla młodych małżeństw w Polsce, przeważnie z pokaźnym kredytem na głowie
To bardzo dobre pytanie, zastanówmy się nad nim przez chwilę.
Być może to dlatego, że mówisz o osobie aspołecznej, z zaburzeniami, dla której podstawową potrzebą do zaspokojenia jest wlanie w siebie procentów i jest to
@Slonx: takich ludzi jest mnóstwo i maja już dzieci - może by im odbierać ?
Ale jakby nie przejaskrawiać tak punktu 2 wyjdzie multum młodych małżeństw, dla których zwyczajnie problemem będzie po prostu zaoszczędzić 10 tysięcy zł bez ostrego zaciśnięcia pasa.