Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +38
Ożeniłem się z rozsądku bo była całkiem normalna na tle poprzednich nastu bab z którymi się spotykałem, nie było w tym uczucia (zresztą z żadną nie miałem). Zbliżał się już czas na wybór między dzieckiem z normalną baba albo szukaniem w nieskończoność tego czegoś i później bycie starcem wychowującym dziecko.
Dziecko ma już kilka lat, zaczyna powoli być rozumne, a w nowym biurze poznałem w końcu chyba tą jedyną. Jest młodsza o
Dziecko ma już kilka lat, zaczyna powoli być rozumne, a w nowym biurze poznałem w końcu chyba tą jedyną. Jest młodsza o
antarhei +8
#motoryzacja #samochody wsiadam rano do auta, długi weekend, trasa i takie coś... Co robić? Da się to w jakimś zakładzie chociaż załatać, aby kontrola na granicy nie zatrzymała?
Nie zapominając o osobach, które chcąc zmienić płeć muszą podać rodziców do sądu. Ustawa, która miała im ułatwić życie przepadła zdaje się "za czasów PO" i raczej nie zanosi się na poprawę ich sytuacji.
Jest bardzo prawdopodobne, że obyczajowo będziemy mieli straszliwie zacofano-nietolerancyjne rządy.
#tylewygrac
#takwieletozmieniadlapolski
xD
O co chodzi z In Vitro? Ja nie słyszałem o zakazie, jedynie o braku finansowania z budżetu. I z tym się zgadzam, jak kogoś nie stać na zabieg to na utrzymanie dziecka tym bardziej.
Natomiast jeśli chodzi o in vitro - jeśli kogoś nie stać na to, to tym bardziej na utrzymanie dziecka? Wiesz ile kosztuje seria zabiegów?
Podsumowując, całkowity koszt programu zapłodnienia pozaustrojowego w zależności od zastosowanych metod i ilości zużytych leków wynosi od ok. 8000 do ok. 12000 zł.
8000-12000 zł. Jak ktoś, kto nie potrafi odłożyć takiej sumy (bądź wziąć pożyczki) ma być w stanie wydać 100-200 tysięcy na utrzymanie dziecka?
MOJA MATKA MOGŁA BYĆ MILIONERKĄ? A JA GŁUPI JEJ KUPOWAŁEM PREZENTY NA DZIEŃ MATKI.