Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Highvolltage: Nie potrafisz, żyć bez Platformy, że już próbujesz się nią wykręcić? Bez takich wymówek! Rządy PO to historia - PiS ma swoją kadencję aby się wykazać.
  • Odpowiedz
@Ripper ja poproszę do każdego punktu dołączyć linka z wypowiedzią ludzi z pisu składającymi dana obietnicę, bo takie obietnice można kupić w każdym powskim sklepie z obietnicami
  • Odpowiedz
@Ripper: Jak wygralo drugi raz PO to takiej listy nie tworzyles.

Swoja droga wielu glosowalo na PIS liczac ze nie spelnia swoich obietnic byleby zatopic PO, bo na dobra sprawe ta partia powinna zniknac z zycia politycznego. Licze ze za 4 lata nie przejda progu, a to Petru bedzie ta partia centrową przodujacą.
  • Odpowiedz
Takie zestawienie robi money.pl zawsze po exposè. Potem procentowo wylicza ile się udało zrobić z obietnic. Był Tuskometr, Kopaczometr i pewnie będzie Szydlometr.
  • Odpowiedz
@Ripper: Za cztery lata przytoczę Twoje słowa i napiszę "Rządy PIS to historia - PO ma swoją kadencję aby się wykazać.", tak? Fajną listę sporządziłeś i jak najbardziej popieram, ale bądź obiektywny i rozlicz pierw ustępujący rząd z 8 lat rządzenia, bo wcale nie idą w zapomnienie, a aktualny czas jest najdogodniejszym do tego momentem. Każdą partię powinno się rozliczać w dniu ich ustąpowania, bez wyjątku i kierowania się preferencjami
  • Odpowiedz
Coś mi się obiło o uszy jak skakałem po kanałach, że PiS chce dawać 500 zl na DRUGIE i każde następne dziecko. To chyba były wiadomości TVP w piątek. Już się powoli wycofują jak z wiekiem emerytalnym. Swoją drogą trzeba byc idiotą by wierzyć politykom w obietnice.
  • Odpowiedz