Wpis z mikrobloga

Mirki mam dosyć bycia stulejarzem i samotnym przegrywem.
Zdałem sobie sprawę, że trochę za dużo wymagam od potencjalnych partnerek (za wysoka, za niska, nie tak, nie owaka) i chyba żadna dziewczyna nigdy mi się tak naprawdę nie podobała (nie, nie jestem gejem). Z drugiej strony nie chcę być z dziewczyną która gdzieś tam w głębi mi się nie podoba, bo to prosta droga to nieudanego związku. Postanowiłem więc, że wyhoduje sobie swojego idealnego różowego (nie, nie w piwnicy).
Znajdę jakiegoś paska 6/10 i wkręcę się w jego towarzystwo, potem zacznę podsuwać jej pewne idee i zobaczę czy jej się spodobają. Jeśli tak, to zacznę sugerować jej iż pasowały by one do niej. Kiedy zacznie je stosować i zmieni się w mój ideał, zacznę się wdrażać do fazy podrywu. ( ͡ ͜ʖ ͡) Jeśli jej się nie spodobają, no to trudno, szukam następnej kandydatki.
Od poniedziałku wyszukuję cel, więc jeśli jakiś różowy z łodzi to czyta, to niech lepiej uważa.
#tfwnogf #wychodzimyzprzegrywu #rozowepaski
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@leedss: to już lepiej od razu znajdz taka gline do ulepienia i niech się zmieni z miłości do ciebie, inaczej to ci jakiś don Pedro porwie ją do krainy deszczowców i przedmucha na tyle ze co najwyżej miejsce garażowe będziesz mógł z niej zrobić :(
  • Odpowiedz
@notoriety: sterydy w kawie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@faynie: tylko mnie ostatnio natchnęło, że z takimi wymaganiami jak moje to mogę znaleźć co najwyżej jpg'a.
@Dr_Snaut: coś w tym jest. Ale chcę spróbować, bo odbija mi od samotności.
  • Odpowiedz
@leedss: Nigdy Ci się to nie uda. Człowiek to nie glina żebyś mógł go sobie modelować jak Ci się zechce. Doprowadzi to tylko do niepotrzebnych zgrzytów, kłótni a w końcu rozstania. Lepiej daj sobie z tym spokój i po prostu obniż wymagania
  • Odpowiedz
@leedss: obniżanie swoich oczekiwań to prosta droga do bycia nieszczęśliwym - zamiast obniżać swoje wymagania co do urody, powinieneś sprawić żeby laski które Ci się podobają na Ciebie leciały. Dlaczego chcesz poświęcać czas na kreowanie kogoś zamiast kreować siebie? Przecież stracisz tak parę ładnych lat życia i dalej będziesz nieszczęśliwy.
  • Odpowiedz
@Topgun: Ja nie chcę modelować, chcę jej podsunąć pewne pomysły i sprawić, że wprowadzi je w życie.
@Bambro: straciłem już parę lat na zmienianie siebie. władowałem masę hajsu w to by wyglądać jak współczesny "idealny facet", zrezygnowałem z paru nawyków które mogły być minusami dla innych i nic. Jestem jak powietrze.
@JakisTakiNick: chciałem, ale wtedy dostaję zupełnego p-------a, po około dwóch tygodniach bez spuszczenia napięcia.
  • Odpowiedz
chciałem, ale wtedy dostaję zupełnego p-------a, po około dwóch tygodniach bez spuszczenia napięcia.

@leedss: uzależnienie od dopaminy, ale on serio ma rację - powinieneś odstawić. Skoro piszesz że 6/10 to dla Ciebie "średniawka" to nie możesz wyhaczyć takiej na seksy raz na jakiś czas żeby nie fapać?

straciłem już parę lat na zmienianie siebie. władowałem masę hajsu w to by wyglądać jak współczesny "idealny facet", zrezygnowałem z paru nawyków które mogły
  • Odpowiedz